Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Co z bialek jaj (poza bezami)

Grupy

Szukaj w grupach

 

Co z bialek jaj (poza bezami)

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 13


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2013-04-04 14:37:36

Temat: Re: Co z bialek jaj (poza bezami)
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Thu, 4 Apr 2013 04:51:04 -0700 (PDT), Zbyszek Zarzycki napisał(a):

> Stosowane u nas proporcje to czubata łyżka cukru (nie można używać cukru pudru,
musi być kryształ) na jedno białko i jeszcze jedna do całości na wszelki wypadek
(niezależnie od ilości białek).

Bez łyżki octu? - ocet utrwala pianę.
--
"Wśród wszystkich przypadków tzw wyleczeń w medycynie konwencjonalnej 80
procent
(także w przypadku nowotworów) tak naprawdę stanowią samowyleczenia."
prof. Zbigniew Religa

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2013-04-05 09:11:37

Temat: Re: Co z bialek jaj (poza bezami)
Od: Zbyszek Zarzycki <z...@g...com> szukaj wiadomości tego autora

W dniu czwartek, 4 kwietnia 2013 16:37:36 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Thu, 4 Apr 2013 04:51:04 -0700 (PDT), Zbyszek Zarzycki napisał(a):
>
>
>
> > Stosowane u nas proporcje to czubata łyżka cukru (nie można używać cukru pudru,
musi być kryształ) na jedno białko i jeszcze jedna do całości na wszelki wypadek
(niezależnie od ilości białek).
>
>
>
> Bez łyżki octu? - ocet utrwala pianę.
>

Bez, gwarantem trwałej piany jest dobre ubicie, nam wystarcza.

--
ZZ@private

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


13. Data: 2013-04-05 15:44:01

Temat: Re: Co z bialek jaj (poza bezami)
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 5 Apr 2013 02:11:37 -0700 (PDT), Zbyszek Zarzycki napisał(a):

> W dniu czwartek, 4 kwietnia 2013 16:37:36 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
>> Dnia Thu, 4 Apr 2013 04:51:04 -0700 (PDT), Zbyszek Zarzycki napisał(a):
>>
>>> Stosowane u nas proporcje to czubata łyżka cukru (nie można używać cukru pudru,
musi być kryształ) na jedno białko i jeszcze jedna do całości na wszelki wypadek
(niezależnie od ilości białek).
>>
>> Bez łyżki octu? - ocet utrwala pianę.
>>
>
> Bez, gwarantem trwałej piany jest dobre ubicie, nam wystarcza.

Oczywiście nie narzucam niczego, ale warto przeczytać wątek:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,114404659,,stabili
zowanie_bialek_octem.html?v=2
--
XL "Wśród wszystkich przypadków tzw wyleczeń w medycynie konwencjonalnej
80 procent (także w przypadku nowotworów) tak naprawdę stanowią
samowyleczenia." prof. Zbigniew Religa

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Najpyszniejszy mazurek na świecie.
górna warstwa
Świątecznie.
Ile najdłużej leżało ciasto
Coś za mną chodzi...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »