Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Crema di Pomodori secchi

Grupy

Szukaj w grupach

 

Crema di Pomodori secchi

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-02-01 18:54:33

Temat: Crema di Pomodori secchi
Od: Ania <a...@a...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Zakupilam wlasnie to to - krem z suszonych pomidorow. Wyglada jak pesto
w kolorze brudno-czerwonym. Zamierzam posmarowac tym bagietke i zapiec z
mozarella. A moze to profanacja?;) Jakies inne propozycje? Wiem, ze
macie jakis pomysl:)

Ania

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-02-01 20:07:19

Temat: Re: Crema di Pomodori secchi
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net> szukaj wiadomości tego autora



Ania wrote:
>
> Zakupilam wlasnie to to - krem z suszonych pomidorow. Wyglada jak pesto
> w kolorze brudno-czerwonym. Zamierzam posmarowac tym bagietke i zapiec z
> mozarella. A moze to profanacja?;) Jakies inne propozycje? Wiem, ze
> macie jakis pomysl:)
>
> Ania

Bardzo dobry pomysl. Rowniez mozesz dodac do makaronu, do sosow, do
gulaszu, do zupy kartoflanej lub innej, a szczegolnie do pomidorowej.
MB

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

fast food
Znowu Yorkshire pudding
Zwarzona masa
książka na CD
serki & co

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »