« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2007-01-06 19:24:42
Temat: Re: Re: Creme brulee Nigelli - robił to ktos?Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Le samedi 6 janvier 2007 Ú 19:21:17, dans <1...@c...supernews.com> vous
criviez :
>
>
>>Magdalena Bassett wrote:
>
>
>>>Cr?¨me Br?ťl?Še
>
>
>>Sorry, kodowanie mi sie zwarzylo. Widocznie bylo przedatowane :)
>>MB
>
>
> Bylo ok, utf-8
>
>
> Ewcia
>
>
Nie znam sie na kodowaniu, skopiowalam nazwe z prawidlowymi krzaczkami z
jakiejs francuskiej strony, ale oni pewnie maja Unicode czy cos,
wiec tak glupio wypadlo.
M
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2007-01-20 07:31:43
Temat: Re: Creme brulee Nigelli - robił to ktos?
Użytkownik "Grzegorz Mucha" napisał :
> Aha, co do przypalania cukru z góry mówię, że grill w
> kuchence nie nadaje się zbytnio - przynajmniej mnie się nigdy nie udało.
> Za
> to lutlampa czy nawet kieszonkowy palnik gazowy - jak złoto.
(...)
> mucher
Przepraszam za spóźniony refleks. Interesuje mnie to ustrojstwo, chyba czymś
takim opalał paprykę Pascal w jednym z programów TV (moze sie mylę, bo to
mignęło mi tylko). A mnie inne metody zawodzą, stąd pytanie o szczegóły.
Z góry dzięki.
jot.ce.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2007-01-21 17:27:20
Temat: Re: Creme brulee Nigelli - robił to ktos?On Sat, 20 Jan 2007 08:31:43 +0100, jandulka wrote:
> Użytkownik "Grzegorz Mucha" napisał :
>> Aha, co do przypalania cukru z góry mówię, że grill w
>> kuchence nie nadaje się zbytnio - przynajmniej mnie się nigdy nie udało.
>> Za
>> to lutlampa czy nawet kieszonkowy palnik gazowy - jak złoto.
> (...)
>> mucher
> Przepraszam za spóźniony refleks. Interesuje mnie to ustrojstwo, chyba czymś
> takim opalał paprykę Pascal w jednym z programów TV (moze sie mylę, bo to
> mignęło mi tylko). A mnie inne metody zawodzą, stąd pytanie o szczegóły.
> Z góry dzięki.
> jot.ce.
Jest tego troche na allegro, mozna i w marketach budowlanych kupic. W
wersji najprostszej ma to wielkosc olowka i zasilane jest gazem do
zapalniczek - ale ciut malo to wydajne
Swoja droga nie testowalem elektrycznej opalarki jeszcze - wyciaga to
jakies 300-400 stopni i mocno dmucha, powinno wystarczyc na zrobienie
karmelu.
mucher
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |