« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-11-24 10:30:41
Temat: DIP do pieczonych ziemniakow.Mam zamiar przygotowac pieczone ziemniaki i zestaw sosow do nich (i
smarowidel)
Np bedzie maselko ziolowe, maselko czosnkowe.
Chcialbym zrobic jeszcze taki sos/dip twarożkowy ale nie wiem jak sie do
tego zabrac - co do niego oprocz twarozku dodac.
--
Artur Nowacki
Dom GG: 9856 Praca GG 4624321
http:///www.toya.net.pl/~artnow
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=artnow
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-11-24 10:36:13
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.
Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> napisał w wiadomości
news:75415882f5ed49d67145c4e8b1c90f47@news.home.net.
pl...
> Mam zamiar przygotowac pieczone ziemniaki i zestaw sosow do nich (i
> smarowidel)
> Np bedzie maselko ziolowe, maselko czosnkowe.
>
> Chcialbym zrobic jeszcze taki sos/dip twarożkowy ale nie wiem jak sie do
> tego zabrac - co do niego oprocz twarozku dodac.
Bezwzględnie czosnek :)
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-24 11:08:41
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.
>
> Bezwzględnie czosnek :)
Ale czosnek bedzie juz w maselku czosnkowym.
--
Artur Nowacki
Dom GG: 9856 Praca GG 4624321
http:///www.toya.net.pl/~artnow
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=artnow
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-24 11:11:14
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.
Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> napisał w wiadomości
news:fc307f9908fdea3513a460320713c774@news.home.net.
pl...
>
> >
> > Bezwzględnie czosnek :)
>
>
> Ale czosnek bedzie juz w maselku czosnkowym.
Nie szkodzi :) Bez czosnku będzie mdły. Szczypiorek bym też poleciła, ale
pora mało szczypiorkowa ;)
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-24 11:14:48
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.
>
> Nie szkodzi :) Bez czosnku będzie mdły. Szczypiorek bym też poleciła, ale
> pora mało szczypiorkowa ;)
> Pozdrawiam, Agata
Coś z koperkiem może.
Aneta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-24 11:26:08
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.A może papryka? Tez bedzie super.
"Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> wrote in message
news:75415882f5ed49d67145c4e8b1c90f47@news.home.net.
pl...
> Mam zamiar przygotowac pieczone ziemniaki i zestaw sosow do nich (i
> smarowidel)
> Np bedzie maselko ziolowe, maselko czosnkowe.
>
> Chcialbym zrobic jeszcze taki sos/dip twarożkowy ale nie wiem jak sie do
> tego zabrac - co do niego oprocz twarozku dodac.
>
>
>
> --
> Artur Nowacki
> Dom GG: 9856 Praca GG 4624321
> http:///www.toya.net.pl/~artnow
> http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=artnow
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-24 11:56:08
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.===
Świeży tymianek, same listki, posiekane, dużo.
waldek
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-24 12:35:20
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.
>
> Chcialbym zrobic jeszcze taki sos/dip twarożkowy ale nie wiem jak sie do
> tego zabrac - co do niego oprocz twarozku dodac.
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis874.html
pozdr Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-24 12:45:16
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.Użytkownik "Meg" <m...@g...pl> napisał w wiadomości
news:co1v6h$t00$1@inews.gazeta.pl...
>
>>
>> Chcialbym zrobic jeszcze taki sos/dip twarożkowy ale nie wiem jak sie do
>> tego zabrac - co do niego oprocz twarozku dodac.
>
> http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis874.html
>
sorka , zrobiłam to odruchowo , już wklepuje przepis recznie :)
Dip twarogowo ziołowy
25dkg tłustego białego twarogu
100 ml kwaśnej śmietany (gęstej) lub jogurtu
50 ml majonezu
1łyżka posiekanego szczypioru
1łyżka posiekanego koperku
1łyżka posiekanej natki
sól i pieprz do smaku
Twaróg zmiksować ze śmietaną i majonezem , dodać zioła, pieprzi sól
.Dokładnie wymieszać .Gdyby był za gęsty rozprowadzić śmietaną
smacznego
pozdr Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-24 13:07:55
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.On Wed, 24 Nov 2004 12:14:48 +0100, "Anet" <a...@f...pl> wrote:
>
>>
>> Nie szkodzi :) Bez czosnku b?dzie md?y. Szczypiorek bym te? poleci?a, ale
>> pora ma?o szczypiorkowa ;)
>> Pozdrawiam, Agata
>
>
>Co? z koperkiem mo?e.
>
>Aneta
>
i czarnuszka i kminkiem - utluc je!
i swieze ziola, jak sa pod reka. rozmaryn dobrze sie komponuje z
ziemniakami, ale jest zbyt patykowaty...moze jakby zemlec...
Pierz, co lubi kartofle pieczone z sosem tatarskim
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |