Data: 2002-09-01 13:27:14
Temat: Re: Dlaczego olej do soku marchwiowego?
Od: "Emi" <b...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "topek"
<topek!!!NIE-SPAMOWAC-CHLOPKI-I-TO-WYCIAC-ZUERST!!!@
post.pl> napisał w
wiadomości news:aksj6o$1km62u$1@ID-61226.news.dfncis.de...
> Witam,
> swego czasu kupowalem w miescie (robiony na oczach :-) ) sok
marchwiowy.
> Zawsze pytano mnie sie czy zycze sobie odrobinke oleju (oliwy?). Zazwyczaj
> sie zgadzalem tylko nie wiem po co to. Raczej o walory smakowe nie chodzi.
>
> Wczoraj sprawilem sobie sokowirowke (100 zl to duzo??) i kupilem 3 kg
> marchwii i 2 kg jablek. Zastanawiam sie jednak czy rowniez ( a jesli tak
to
> ile) tego oleju dodawac.
>
> Z gory dziekuje.
>
>
> --
> topek -> jak zawsze pozdrawiajacy
> |- oklejona Laga (nie mylic z Republikanska)
> |- GG: 1780953; IRC: #gwardia
> "Madremu wystarcza dwa slowa, glupiemu to i referatu malo "
>Tłuszcz pomaga przekształcić wit.A w beta-karoten,który jest łatwiej
przyswajalny przez organizm .Można dodać również łyżeczkę masła
roztopionego lub 1/3 szkl. mleka tłustego.
>
>
|