« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-05-30 13:33:09
Temat: Re: Feta - jak "ladnie" pokroic
-----Wiadomość oryginalna-----
Od: Gamon' <r...@r...prv.pl>
Do: p...@n...pl <p...@n...pl>
Data: 30 maja 2000 15:26
Temat: Re: Feta - jak "ladnie" pokroic
>Joanna Pulawska wrote:
>
>> Sprobuj na jakies pol godzimy przed krojeniem wlozyc ja do zamrazarki nie
>> rozwala sie tak potem przy krojeniu, ale niestety przy gdy dodasz
pokrojona
>> do salatki i wymieszasz to masz efekt taki jak opisujesz.
>
>Mi sie marze juz przy krojeniu, a niekoniecznie przy mieszaniu. Przyszlo mi
do
>glowy, zeby noz natluscic, ale boje sie, ze feta "zalapie" smak oleju :(
>
>Pozdrawiam,
>robal.
No to jak nie masz problemu z mieszaniem to chwyt z podmrozeniem fety
powinien rozwiazac Twoje problemy z jej krojeniem.
Pozdrawiam
Aska
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |