Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Gliniane naczynia

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Gliniane naczynia

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 1999-12-23 13:53:56

Temat: Re: Gliniane naczynia
Od: "CL - Aleksandra Mańka" <a...@c...pl> szukaj wiadomości tego autora

Ela Szczerska <s...@s...com.pl> napisał(a) w artykule
<WI%74.80399$Oo3.1847243@news.tpnet.pl>...
> Kupiłam niedawno gliniane naczynia do pieczenia.
> I mam problem - koleżance popękały w piekarniku. Co zrobić aby to się nie
> powtórzyło? - Trzeba je zahartować? Ale jak?

A moze traktowac jak szklane naczynia zaroodporne, czyli wkladac je do
ZIMNEGO piekarnika? Wowczas szok termiczny nie bedzie taki duzy.
Acha, przy wyjmowaniu stawiac na drewnianej desce lub suchej scierce - z
tego samego powodu.

Ola

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: persimmon
Świąteczne Życzenia
Re: Dwie imprezy pod rzad
Re: Dwie imprezy pod rzad
Smacznych Swiat

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »