Data: 2003-05-19 22:27:41
Temat: Re: Gotowanie w mikrofali
Od: Robert Pyzel <r...@g...BezSpamu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W news:babcdd$3m9$1@news.onet.pl tako rzecze Cage
> to wyjasniej prosze dlaczego podgrzane jedzenie
> na patelnie nie jest takie gumowe
To bardziej na pl.rec.kuchnia, ale niech Ci będzie.
Wrzucasz mięsko na *gorącą* patelnię z olejem. Ścinają się białka na
powierchni, nic z mięska nie wypływa, masz krwisty befsztyk.
To samo mięso kładziesz na zimnej patelni w oleju i *powolutku*
podgrzewasz. Puści soki zanim się podsmaży, smak inny.
--
Matwieicz kupował zachodnie piwo w puszkach, przelewał do krajowych
butelek i dopiero wtedy pił. W ten sposób poniżał Zachód.
Robert Pyzel r p y z e l @ g a z e t a . p l (usuń BezSpamu z adresu)
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|