Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Gulasz z serc

Grupy

Szukaj w grupach

 

Gulasz z serc

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-11-29 11:09:25

Temat: Gulasz z serc
Od: <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witajcie, ugotowałem i pokroiłem serca wieprzowe - pomóżcie, jaki sos do nich
zrobić. Może chrzanowy, może grzybowy, może jakiś z torebki. Nie mam pojecia.
Dzięki za ewentualne przepisy.
Pozdrawiam

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-11-29 12:23:51

Temat: Re: Gulasz z serc
Od: "{Wilma}" <w...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:75e4.00001034.3c061765@newsgate.onet.pl...
: Witajcie, ugotowałem i pokroiłem serca wieprzowe - pomóżcie, jaki
sos do nich
: zrobić. Może chrzanowy, może grzybowy, może jakiś z torebki. Nie mam
pojecia.
: Dzięki za ewentualne przepisy.
: Pozdrawiam

Mmmmmmmmm majerankowy ;o))) Az mi slinka pociekla ;o))
"Moj" majerankowy to typowy sos miesny (zasmazka + wywar), ale do tego
trzeba wsypac mnostwo majeranku.

pozdr. Wilma

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-29 12:33:13

Temat: Re: Gulasz z serc
Od: Maciej <b...@e...net.pl> szukaj wiadomości tego autora



{Wilma} napisał(a):

> Użytkownik <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:75e4.00001034.3c061765@newsgate.onet.pl...
> : Witajcie, ugotowałem i pokroiłem serca wieprzowe - pomóżcie, jaki
> sos do nich
> : zrobić. Może chrzanowy, może grzybowy, może jakiś z torebki. Nie mam
> pojecia.
> : Dzięki za ewentualne przepisy.
> : Pozdrawiam
>
> Mmmmmmmmm majerankowy ;o))) Az mi slinka pociekla ;o))
> "Moj" majerankowy to typowy sos miesny (zasmazka + wywar), ale do tego
> trzeba wsypac mnostwo majeranku.
>
> pozdr. Wilma

Nie zadko robie serca z dziczyzny i albo sos smietanowy(!) albo kaparowy(
kapary rzecz jasna z nasturcji:) ). Ale grzybowy bylby naprawne dobry, do
tego kasza gryczana....

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-29 17:20:22

Temat: Re: Gulasz z serc
Od: "Katarzyna Nowak" <k...@p...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:7...@n...onet.pl...
> Witajcie, ugotowałem i pokroiłem serca wieprzowe - pomóżcie, jaki sos do
nich
> zrobić. Może chrzanowy, może grzybowy, może jakiś z torebki. Nie mam
pojecia.
> Dzięki za ewentualne przepisy.
> Pozdrawiam

Najprosciej: kup sos bialy Knorra, zrob z przepisu na opakowaniu, a potem
dodaj co chcesz tzn w zaleznosci od tego jaki chcesz miec sos. Ja do gulaszu
z zoladkow najbardziej lubie koperkowy....
Kaska


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-29 17:29:59

Temat: Re: Gulasz z serc
Od: "MechaGodzilla" <m...@n...pl.NOSPAM> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Katarzyna Nowak" <k...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:3c066e0d@news.vogel.pl...
>
> Użytkownik <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:7...@n...onet.pl...
> Najprosciej: kup sos bialy Knorra, zrob z przepisu na opakowaniu, a potem
> dodaj co chcesz tzn w zaleznosci od tego jaki chcesz miec sos. Ja do
gulaszu
> z zoladkow najbardziej lubie koperkowy....
> Kaska
>


do Cafe marsz!!!!
:)))

Mechcia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-30 12:38:45

Temat: Re: Gulasz z serc
Od: "Redaktor" <r...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora


Troche OT ale gulasz z serc od razu kojarzy mi się z Walentynkami

i hipotetyczna sytuacja:

Kochanie, dzis Walentynki...to taki romatyczne...przygowałam/em dziś
specjalnie dla Ciebie -= gulasz z serc


pozdr

Paweł eF




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

gotowanie vs smazenie
Co zrobić z bryndzy
Naleśniki?
mustard powder
wkupne nr 2: penne all'vodka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »