« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-11-29 11:09:25
Temat: Gulasz z sercWitajcie, ugotowałem i pokroiłem serca wieprzowe - pomóżcie, jaki sos do nich
zrobić. Może chrzanowy, może grzybowy, może jakiś z torebki. Nie mam pojecia.
Dzięki za ewentualne przepisy.
Pozdrawiam
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-11-29 12:23:51
Temat: Re: Gulasz z serc
Użytkownik <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:75e4.00001034.3c061765@newsgate.onet.pl...
: Witajcie, ugotowałem i pokroiłem serca wieprzowe - pomóżcie, jaki
sos do nich
: zrobić. Może chrzanowy, może grzybowy, może jakiś z torebki. Nie mam
pojecia.
: Dzięki za ewentualne przepisy.
: Pozdrawiam
Mmmmmmmmm majerankowy ;o))) Az mi slinka pociekla ;o))
"Moj" majerankowy to typowy sos miesny (zasmazka + wywar), ale do tego
trzeba wsypac mnostwo majeranku.
pozdr. Wilma
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-29 12:33:13
Temat: Re: Gulasz z serc
{Wilma} napisał(a):
> Użytkownik <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:75e4.00001034.3c061765@newsgate.onet.pl...
> : Witajcie, ugotowałem i pokroiłem serca wieprzowe - pomóżcie, jaki
> sos do nich
> : zrobić. Może chrzanowy, może grzybowy, może jakiś z torebki. Nie mam
> pojecia.
> : Dzięki za ewentualne przepisy.
> : Pozdrawiam
>
> Mmmmmmmmm majerankowy ;o))) Az mi slinka pociekla ;o))
> "Moj" majerankowy to typowy sos miesny (zasmazka + wywar), ale do tego
> trzeba wsypac mnostwo majeranku.
>
> pozdr. Wilma
Nie zadko robie serca z dziczyzny i albo sos smietanowy(!) albo kaparowy(
kapary rzecz jasna z nasturcji:) ). Ale grzybowy bylby naprawne dobry, do
tego kasza gryczana....
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-29 17:20:22
Temat: Re: Gulasz z serc
Użytkownik <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:7...@n...onet.pl...
> Witajcie, ugotowałem i pokroiłem serca wieprzowe - pomóżcie, jaki sos do
nich
> zrobić. Może chrzanowy, może grzybowy, może jakiś z torebki. Nie mam
pojecia.
> Dzięki za ewentualne przepisy.
> Pozdrawiam
Najprosciej: kup sos bialy Knorra, zrob z przepisu na opakowaniu, a potem
dodaj co chcesz tzn w zaleznosci od tego jaki chcesz miec sos. Ja do gulaszu
z zoladkow najbardziej lubie koperkowy....
Kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-29 17:29:59
Temat: Re: Gulasz z serc
Użytkownik "Katarzyna Nowak" <k...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:3c066e0d@news.vogel.pl...
>
> Użytkownik <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:7...@n...onet.pl...
> Najprosciej: kup sos bialy Knorra, zrob z przepisu na opakowaniu, a potem
> dodaj co chcesz tzn w zaleznosci od tego jaki chcesz miec sos. Ja do
gulaszu
> z zoladkow najbardziej lubie koperkowy....
> Kaska
>
do Cafe marsz!!!!
:)))
Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-30 12:38:45
Temat: Re: Gulasz z serc
Troche OT ale gulasz z serc od razu kojarzy mi się z Walentynkami
i hipotetyczna sytuacja:
Kochanie, dzis Walentynki...to taki romatyczne...przygowałam/em dziś
specjalnie dla Ciebie -= gulasz z serc
pozdr
Paweł eF
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |