Data: 2003-05-31 20:32:09
Temat: Re: Indeks IG mięsa
Od: "slawek" <s...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <f...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:3bf8.000001f2.3ed8c9cc@newsgate.onet.pl...
> Witam
> Mam pewien problem.Nigdzie nie moglem znaleźć tabeli pokazującej indeks ig
> mięsa.Najbardziej mnie interesuje jak wygląda ten indeks w przypadku
piersi z
> kurczaka,cięlęciny i wołowiny.Ma ktoś jakiś link albo może by mi podał jak
> wyglądają te liczby.Byłbym bardzo wdzięczny.
>
IG oznacza jak szybko wchłaniaja się węglowodny ;)) a w mięsie nie ma
weglowodanów ;)))
Slawek
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|