Data: 2011-10-17 07:09:37
Temat: Re: Jakich składników mi brak?
Od: "Szczepan Bialek" <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ella" <E...@c...com> napisał w wiadomości
news:4e9b0d99$0$8460$65785112@news.neostrada.pl...
>> Dodam tylko ze Kwasniewski kaze jesc nie tylko szynki ale tez kosci,
>> sciegna, skory i podroby.
> Podroby (niektóre) mogą być, rezta odpada.
>
>> Trzeba miec wiec wlasna masarnie i posluszna kucharke. A na to mnie nie
>> stac.
> Dieta, w której nie zapychamy się ziemniakami i chlebem musi być droższa.
>
> Ściągnęłam sobie z Internetu wszystkie (4) książki Kwaśniewskiego.
Kwasniewski dopuszcza warzywa i jeden ziemniak a calkowicie dyskredytuje
zboza.
Tak tez robi ludzkosc od tysiacleci. Bo chleb to nie bylo zboze tylko
pieczone drozdze. Po 24 godzinnej fermentacji po zbozu nie bylo sladu a
jedynie drozdze. A drzdze zawieraja skrobie zwierzeca.
Francuzi jedza 7 godzinne bagietki.
Nam piramida zywienia zaleca kasze i pieczywo ktore jest 1 godzinne.
Znowu trzeba miec wlasna piekarnie.
S*
|