Data: 2002-10-21 15:40:32
Temat: Re: [MM] Start
Od: "Hafsa" <h...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Sylwia Haliżak" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:aoumtm$ebi$1@foka.acn.pl...
>
> "GOGO" <a...@i...nano.pl>
> wrote in message news:aou0bt$8ur$1@news.tpi.pl...
>
> > Strona o metodzie Montignac w końcu ruszyła. Nie jest może dosonała, ale
> > początek już jest.
> > Doradzcie co wedługo was dodać , zmienić. Czekam na wasze opinie,
przepisy.
>
> Strona super, na początku tego roku parę osób mnie namawiało,
> żeby zrobić stronę o Montignacu, ale raz brak czasu, dwa HTML
> u mnie słabiutki.
> Ale mam parę drobnych uwag. Po pierwsze listę produktów
> zakazanych na stronie opisującej zasadu metody rozszerzyłabym
> przynajmniej o produkty w wysoko przetworzonej mąki.
> Po drugie dodałabym linka tego artykułu o podstawowych zasadach
> metody do tej listy na górze (tam gdzie jest Montignac,
> indeks glikemiczny, itd). Można by to nazwać po prostu zasady.
> I może przydałoby się coś takiego, jak link odsyłający do strony głównej.
> Co do samych zasad, to może warto było by napisać wyraźniej, że
> dozwolone są dwa typy posilków, a nie tylko, że nie łączymy
> tłuszczów z węglowodanami. Zresztą ja bym te zasady może jeszcze
> uzupełniła, tak żeby nawet dla osoby, która nie czytała książki wszystko
> było jasne. Rany, mam nadzieję, że nie wyszłam na jakąś przemądrzalską,
> ale od roku jestem tak goraca fanką Montignaca, że mogłbym o tej
> metodzie kadzić każdemu i wszędzie ;-)
>
> Pozdrawiam
> Sylwia
>
Sylwia,sadze,ze wszystkie uwagi sa cenne,nie jestes od razu przemadrzala.Ja
jestewm fanka MM od 4 miesiecy i tez wszystkim ja zachwalam.Pozdrawiam Hafsa
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|