Data: 2002-12-25 21:51:48
Temat: Re: MM- chlebek we Wrocławiu
Od: "misiczka" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "misiczka" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:au095o.3vvkalf.1@misiczka.pl...
> Składniki: mąka pszenna i żytnia z pełnego przemiału,
Żeby nie było wątpliwości to i mąka pszenna i żytnia w tym chlebie jest z
pełnego przemiału i jestem tego na 100% pewna. Według Montignaca taki chleb
ma IG około 40 i jest dozwolony nawet w pierwszej fazie rano, jako składnik
śniadania węglowodanowego.
Oczywiście, nie namawiam nikogo do jedzenia chleba, bo wiadomo, że szybciej
się chudnie, jak się go nie je (sama też go nie jem, ale mąż bez chleba żyć
nie może :-) ale to zawsze lepsze niż inne "podejrzane" chleby.
misiczka
|