Data: 2003-02-17 15:09:11
Temat: Re: MM - makaron blyskawiczny
Od: "Hafsa" <h...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "misiczka" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:b2quj8.3vvi9fb.1@misiczka.com...
>
> Użytkownik "Ana" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:b2ql87$nrl$1@foka.acn.pl...
> > Zaintrygowalo mnie znalezisko w ktorejs z tabelek z IG, z ktorego
> wynikalo,
> > ze makaron taki blyskawiczny, jaki jest w chinskich zupkach ma bardzo
> niski
> > wskaznik glikemiczny.
>
> Po pierwsze - to nie ten makaron z chińskich zupek, który masz (chyba) na
> myśli, tylko taki sojowy, przezroczysty.
A jak smakuje ten przezroczysty i do czego go uzyc?
Mialam go wczoraj w reku w sklepie,ale wygladal jak...sznurek i odlozylam na
polke.Pozdrawiam Hafsa
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|