Data: 2003-01-13 22:36:55
Temat: Re: MM- makaron ryżowy i lasagne
Od: Gosia Garkowska <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
in article a...@m...pl, misiczka at m...@p...onet.pl
wrote on 13/1/03 23:27:
> Montignacowi chodziło o to, że lasagne należy do makaronów miękkich,
> niepastyfikowanych (swoją drogą, nie wie, ze istnieje lasagne
> pastyfikowane???).
moze Francuzi takich nie uznaja, kto ich tam wie
:-)))))
> Lasagne można zrobić z pieczarkami, szpinakiem (mniam) i innymi warzywami.
> Przy okazji - czy spaghetti al dente z oliwą z oliwek jest OK?
a wiem, ze mozna, tylko nnajbardziej znanan lazania to ta z miesem (chyba,
ze mi sie pokrecilo cos)
pozdrawiam
--
*gosia*
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|