Data: 2003-01-12 09:20:29
Temat: Re: MM mozecie poprawic ?
Od: "Hafsa" <h...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gosia Garkowska" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:BA466B1D.1CFAA%ithilhin@gazeta.pl...
> in article avq9i2$c44$...@n...onet.pl, Teres at T...@p...fm wrote on
> 12/1/03 0:38:
>
> > hmm czyli tuńczyk to co ? weglowodany ? a np. łosoś, tudzież makrela,
jak
> > takie coś traktować ?
>
>
> makrela i losos sa chyba bardziej tluste niz tunczyk. tunczyk to bardzo
> chudy jest a jak cos bardzo chude (np bialy ser chudy) to mozna laczyc.
> poza tym dokaldnie zasada brzmi, ze nie laczymy tluszczu (zreszta bialka
> tez) z weglowodanami o wysokim IG - poczytaj archiwum tam sie na ten temat
> wypowiadaja lepsi ode mnie znawcy tematu, np Hafsa.
Ryby tez te tlust,mozna laczyc z chlebem bo one zawieraja NNKT,inne niz w
wedlinie,ale ser zolty najchudszy z chlebem odpada. Pozdrawiam HAfsa
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|