Data: 2002-12-19 13:01:13
Temat: Re: MM-sernik
Od: "Hafsa" <h...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Gosia Garkowska" <i...@g...pl> napisal w wiadomosci
news:BA2775C2.1B6E6%ithilhin@gazeta.pl...
> in article ats9p5$a2i$...@n...tpi.pl, Kafka at i...@N...pl wrote
on
> 19/12/02 12:14:
>
> >
> > A gdyby zamiast cukru dac fruktoze? I np nie 1 1/2 szklanki tylko 1
> > szklanke? Bedzie pewnie dosc slodkie.
> > To chyba wtedy mozna go podlaczyc pod MM?
>
>
> a ta zelatyna? chyba tez nie za bardzo.
> agaru trzeba!!!! i poslodzic np suszonymi morelami zmielonymi albo
migdalami
> zmielonymi.
> ale moge sie mylic.
> w kwesti sernikow nie dam sobie nic uciac.
> --
> *gosia zla na siebie, bo znowu nie trzyma diety (somebody help me please)*
>
>
Ja szukalam metody na sernik z agarem i nie udal mi sie,byl za rzadki,a
galaretka z agarem mi sie udaje,nie wiem czemu.Pamietam w sklepach kiedys
taki byl-sernik agarowy,ale receptury na niego nie znam,moze napisze na
pl.rec.kuchnia.Pozdrawiam Hafsa
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|