| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-02-01 14:37:53
Temat: Re: Minutensteki ??????????Jak kupiłeś minuten to smaż minute - wtedy powinny być miękkie - o ile
kojaże są to takie cienkie plastry mięsa ???
Ocywiście minuten ;) razem czyli po pół minuten każda strona :)))))
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Krzysztof napisał(a) w wiadomości: <876r4k$ra3$1@sunsite.icm.edu.pl>...
>Co to jest i jak to jest. Jest to wołowina, ale jak się to usmaży, to robi
>się twarde jak podeszwa. Rozbicie nic nie pomaga. Być może ja kupiłem z
>takiej partii jak osławiona Szwekowska krowa (hipermarket Geant).
>
>Pytanie - czy ktoś zna sposób co zrobić z twardą wołowiną, aby ją można
było
>zmiękczyć (możej kieś bejcowanie itp.)
>
>Pozdrowienia - Krzystof
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-02-01 14:58:45
Temat: Re: Minutensteki ??????????
Użytkownik ostry <
> Jak kupiłeś minuten to smaż minute - wtedy powinny być miękkie - o ile
> kojaże są to takie cienkie plastry mięsa ???
> Ocywiście minuten ;) razem czyli po pół minuten każda strona :)))))
>
> --
Może - myślałem, że im dłużej tym lepiej.
Pozdr - Krzysiek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-02-01 19:44:31
Temat: Re: Minutensteki ??????????
Krzysztof wrote:
> Użytkownik ostry <
>
> > Jak kupiłeś minuten to smaż minute - wtedy powinny być miękkie - o ile
> > kojaże są to takie cienkie plastry mięsa ???
> > Ocywiście minuten ;) razem czyli po pół minuten każda strona :)))))
> >
> > --
> Może - myślałem, że im dłużej tym lepiej.
>
> Pozdr - Krzysiek
Juz kiedys pisalem o wolowinie...albo b. krotko ( smazenie) albo b. dlugo (
duszenie )....F.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |