Data: 2003-10-03 10:49:40
Temat: Re: Miód bakteriobójczy?
Od: "Maciej Panczykowski" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
--
Użytkownik "Rukasu" <r...@a...net> napisał w wiadomości
news:bljdi0$2b7r$1@foka.acn.pl...
> Użytkownik "Maciej Panczykowski" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:blj9de$m8s$1@SunSITE.icm.edu.pl...
>
> > >
> > >
> OK. Widzisz można napisać coś bez werwy wściekłego oszołoma. Chodziło mi
przede wszystkim o cukier, który przez pewien czas zalega w gardle. Na
podstawach biochemii curów sie znam, ale przeczytałem. Dzięki. I jeszcze
jedno: cytrynian to nie cukier, tylko kwas trikarboksylowy (a właściwie
reszta). Wszystko jasne. Kończymy wątek.>
>
Maciej Panczykowski
m...@w...pl
http://mpancz.webpark.pl (Witryna nauk przyrodniczych)
|