Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Ania" <o...@b...gnet.pl>
Newsgroups: pl.misc.dieta
Subject: Re: Montignac w księgarni ?
Date: Mon, 13 May 2002 16:29:12 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 32
Message-ID: <aboilj$ohc$1@news.tpi.pl>
References: <abjj6b$18v$1@news.tpi.pl> <6...@n...onet.pl>
<abo5em$ju5$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: gprs1.plusgsm.pl
X-Trace: news.tpi.pl 1021300216 25132 212.2.96.6 (13 May 2002 14:30:16 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 13 May 2002 14:30:16 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:6255
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Leszek Serdyński" <l...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:abo5em$ju5$1@news.tpi.pl...
> Odpowiem Ci tak: nie wiem jak reszta uczestników, ale przypuszczam, że
> większość tak jak ja do chwili rozpoczęcia kursu nie była na diecie
> optymalnej. Wszyscy myśleli, że są na d.o. Właśnie ten kurs był po to,
żeby
> "wyprostować" nasze wyobrażenia na ten temat i pokazać nam jak powinny
> wyglądać optymalne posiłki. Dla mnie samego pewnym szokiem było śniadanko
z
> dwoma małymi żółtkami na twardo, małą skibeczką czarnego chleba,
kosteczką
> może 30 gram masła, pomidorkiem i herbatką. I na tym miałem wytrzymać do
> (także skromnej) obiadokolacji? Dotychczas przez cztery lata jadałem na
> śniadanie całe 3 lub cztery największe jajka jakie udało się kupić,
usmażone
> na pół kostce masła. Okazało się, że można bez większych problemów
> "wytrzymać" do popołudnia.
> Leszek
Witam.
Serdeczna prośba do Leszka S. - rozwiń trochę bardziej temat dziennego
jadłospisu
na szkoleniu w Jastrzębiej Górze.
Żaden "OPTY" nigdy się tym nie pochwalił (oczywiście na szkoleniach).
Dało by to jaśniejsze spojrzenie na Ż.O.
Pozdrówka.
Zenon Z. osiem miesięcy chyba na Ż.O.
|