Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ocet balsamiczny

Grupy

Szukaj w grupach

 

Ocet balsamiczny

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 21


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2006-05-11 11:11:04

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: Jerzy Nowak <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

kasia maruda napisał(a):
> Użytkownik "notujaca" <n...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:C087C931.5147%notujaca@gazeta.pl...
>
> [...]
>>>> sałatki z balsamico no i ten który mam na półce nijak się nie ma do
> tego.
> [...]
>
> Jeśli to nie jest półka w lodówce, to Twój ocet mógł się skiepścić :o)
[...]

Cóż pod tym rozumiesz?
pozdr. jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2006-05-11 11:12:36

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: "Pandżdżownica" <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:e3v652$r2h$3@atlantis.news.tpi.pl...

>> Jeśli to nie jest półka w lodówce, to Twój ocet mógł się skiepścić :o)
> [...]
>
> Cóż pod tym rozumiesz?

Chodzi o to Panie Posterunkowy, że ocet skwaśnieje
;-)
d.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


13. Data: 2006-05-11 11:18:49

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: Jerzy Nowak <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Pandżdżownica napisał(a):
>
> Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał w
> wiadomości news:e3v652$r2h$3@atlantis.news.tpi.pl...
>
>>> Jeśli to nie jest półka w lodówce, to Twój ocet mógł się skiepścić :o)
>> [...]
>>
>> Cóż pod tym rozumiesz?
>
> Chodzi o to Panie Posterunkowy, że ocet skwaśnieje
> ;-)
> d.

OCET?
;-)
pozdr. gównojada Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


14. Data: 2006-05-11 11:21:03

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: "Pandżdżownica" <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:e3v6jj$r2h$5@atlantis.news.tpi.pl...
>
> OCET?
> ;-)
no było napisane że skiepścieje

> pozdr. gównojada Jerzy
widzę, że ^^^^^^^^^^^^^^^^ Pan się przebranżowił
NTG

d.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


15. Data: 2006-05-11 11:23:33

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Pandżdżownica" <m...@w...pl> wrote in message
news:e3v6nk$1tu$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
> news:e3v6jj$r2h$5@atlantis.news.tpi.pl...
>>
>> OCET?
>> ;-)
> no było napisane że skiepścieje
>
>> pozdr. gównojada Jerzy
> widzę, że ^^^^^^^^^^^^^^^^ Pan się przebranżowił
> NTG
>
> d.

Komentarza szkoda...

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


16. Data: 2006-05-11 11:31:53

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: "Pandżdżownica" <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:e3v6jj$r2h$5@atlantis.news.tpi.pl...
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:e3v6sd$2g9$1@atlantis.news.tpi.pl...

>>> pozdr. gównojada Jerzy
>> widzę, że ^^^^^^^^^^^^^^^^ Pan się przebranżowił
>> NTG
>>
>> d.
>
> Komentarza szkoda...

Panie Posterunkowy, coś po Panu jeździ!

d.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


17. Data: 2006-05-11 11:33:02

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Pandżdżownica" <m...@w...pl> wrote in message
news:e3v7bu$464$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
> news:e3v6jj$r2h$5@atlantis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e3v6sd$2g9$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
>>>> pozdr. gównojada Jerzy
>>> widzę, że ^^^^^^^^^^^^^^^^ Pan się przebranżowił
>>> NTG
>>>
>>> d.
>>
>> Komentarza szkoda...
>
> Panie Posterunkowy, coś po Panu jeździ!
>
> d.

Dżudża chciałaby okrakiem...

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


18. Data: 2006-05-11 11:46:02

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: Jerzy Nowak <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Pandżdżownica napisał(a):
>
> Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał w
> wiadomości news:e3v6jj$r2h$5@atlantis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e3v6sd$2g9$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
>>>> pozdr. gównojada Jerzy
>>> widzę, że ^^^^^^^^^^^^^^^^ Pan się przebranżowił
>>> NTG
>>>
>>> d.
>>
>> Komentarza szkoda...
>
> Panie Posterunkowy, coś po Panu jeździ!
>
> d.

Wal się
http://priv.twoje-sudety.pl/~radar/amtv11.html
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


19. Data: 2006-05-11 18:25:30

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: "kasia maruda" <k...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "notujaca" <n...@g...pl> napisał w wiadomości
news:C088D842.51A4%notujaca@gazeta.pl...
> kasia maruda napisał(a) 10/05/2006 21:16:
>
>
> A no faktycznie jestem gapa, półka jest w szafce - czyli trzymać w
lodówce?
> Co prawda temu octowi stanie w szafce raczej nie zaszkodziło, bo smakował
> tak od początku, ale jak już kupię taki dobry to szkoda by było żeby mu
się
> coś stało :-)
>
> --
> pzdr notująca
> krytyk rzeczywistości

Gdzieś czytałam, czy słyszałam, ze ocet balsamiczny jak najbardziej może
skwaśnieć. Bo przecież nie jest on tak kwaśny jak winny, no i jest w nim
miąższ czy tam pulpa z winogron. Osobiście próbowałam kiedyś skwaśniałego
octu balsamicznego, bo szkoda mi było wyrzucić. Zjadliwy, ale to nie to.

pzdr

kasia maruda
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


20. Data: 2006-05-11 18:25:45

Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"kasia maruda" <k...@g...pl> wrote in message
news:e3vvgb$r4v$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "notujaca" <n...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:C088D842.51A4%notujaca@gazeta.pl...
>> kasia maruda napisał(a) 10/05/2006 21:16:
>>
>>
>> A no faktycznie jestem gapa, półka jest w szafce - czyli trzymać w
> lodówce?
>> Co prawda temu octowi stanie w szafce raczej nie zaszkodziło, bo smakował
>> tak od początku, ale jak już kupię taki dobry to szkoda by było żeby mu
> się
>> coś stało :-)
>>
>> --
>> pzdr notująca
>> krytyk rzeczywistości
>
> Gdzieś czytałam, czy słyszałam, ze ocet balsamiczny jak najbardziej może
> skwaśnieć. Bo przecież nie jest on tak kwaśny jak winny, no i jest w nim
> miąższ czy tam pulpa z winogron. Osobiście próbowałam kiedyś skwaśniałego
> octu balsamicznego, bo szkoda mi było wyrzucić. Zjadliwy, ale to nie to.
>
> pzdr
>
> kasia maruda

Robię ocet w domu. Winny. Czasem potrafi się popsuć, dlatego dodaję trochę
spirytusowego i buteleczki wypełniam pod korek lub kapsel - kapslownica -
dobra rzecz...

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ] . 3


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

zupa z cieciorki
Sałata
co dobrego z masy marcepanowej?
Ludzie!
DO

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »