Data: 2008-01-22 11:30:22
Temat: Re: PYSZNOSCI...
Od: Ikselka <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 22 Jan 2008 12:02:18 +0100, Panslavista napisał(a):
> Gołąbki - farsz grzybowo - ryżowy (mrożone opienki i podgrzybki), sos
> grzybowy z grzybów suszonych - podgrzybki zajączki i inne rurkowe.
>
> Hedonistam jest...
A ja przyznam, że grzybów suszonych zdecydowanie nie lubię. Zupy, sosy,
farsze robię z zebranych w sezonie i od razu podduszonych i następnie
zamrożonych. Po rozmrożeniu traktuję jak świeże - i jest pycha. Wtedy
potrawa jest prawie jak ze świeżych grzybów. Tylko świeże mają świetny
smak. Ale to tylko i wyłącznie moja opinia :-)
--
XL wiosenna
===========================================
Adres na WP nieaktywny. Priv tylko na e...@o...pl
Pozdrawiam podszywki - produkujcie sie dalej, nie mam nic przeciwko temu,
byle było mądrze :-P
|