« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-01 13:30:29
Temat: Paczkinie takie owiazane sznurkiem, a takie, co sie je je (pONczki).
Moje mlodsze dziecie dzis zaczelo kariere osoby doroslej i ma
prawdziwa weekendowa prace! (dzis Ł2.50/godz, a jak sie nauczy
obslugiwac eksperes dokawy, gaza jej wzrosnie do Ł3/godz!!!!).
Miejsce, gdzie jest nazywa sie Doughnut Magic i sprzedaje paczki
wlasnie. Mialam sprawdzic, jakie rodzaje sprzedaja i czuje sie
nieco rozczarowana - z budyniem, dzemem i bita smietana (ktora
wygladala falszywie). Zwykle niczym nie nabite polane lukrem
toffi/caramel, czekoladowym (z posypka kolorowa, kokosowa i czyms
tam), zwyklym lukrem z roznymi rzeczami posypanymi, warkoczyki
posypane cukrem pudrem, oraz podluzne paczki w formie gasienicy -
z lukrem i okraglymi cukierkami typu smarties jako oczy itp tych
gasienic. Procz tego maja kanapki i hot dogi, jak rozniez
napoje...
no i tak sobie pomyslalam - czegos malo w tym asortymencie
paczkowym...
jakie znacie paczkowe rodzaje i jakie byscie polecili?
osobiscie lubie dobre paczki - takie z roza i takie z serem,
slyszalam tez o ajerkoniaku jako wkladce, co jeszcze jest???
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-01 14:33:30
Temat: Re: Paczki
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do
grup dyskusyjnych napisał:9...@4...com..
.
> nie takie owiazane sznurkiem, a takie, co sie je je (pONczki).
> jakie znacie paczkowe rodzaje i jakie byscie polecili?
1. z dzemem
2. z musem jablkowym i cynamonem
3. z wisniami
4. z marmolada morelowa (takiem male, wiedenskie chyba)
5. z budyniem i migdalem (mniam!)
6. ajerkoniakiem
7. masa twarozkowa (nie wiem czy homogenizowane toto czy inne, ale dobre)
8. z dziurka, donaty chiba...
na wypisanie wiekszej ilosci moja skleroza nie pozwala
pozdrawiam
Wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-01 15:42:37
Temat: Re: Paczki
>
>> jakie znacie paczkowe rodzaje i jakie byscie polecili?
>
>1. z dzemem
>2. z musem jablkowym i cynamonem
>3. z wisniami
>4. z marmolada morelowa (takiem male, wiedenskie chyba)
>5. z budyniem i migdalem (mniam!)
>6. ajerkoniakiem
>7. masa twarozkowa (nie wiem czy homogenizowane toto czy inne, ale dobre)
>8. z dziurka, donaty chiba...
>
>na wypisanie wiekszej ilosci moja skleroza nie pozwala
>
>pozdrawiam
>Wkn
>
>
>
budyn z migdalem i wisnie juz mnie powalily na kolana...
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-01 16:03:36
Temat: Re: Paczki
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:9mqs19$3hf$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci
do
> grup dyskusyjnych napisał:9...@4...com..
.
> > nie takie owiazane sznurkiem, a takie, co sie je je (pONczki).
>
> > jakie znacie paczkowe rodzaje i jakie byscie polecili?
>
> 1. z dzemem
> 2. z musem jablkowym i cynamonem
> 3. z wisniami
> 4. z marmolada morelowa (takiem male, wiedenskie chyba)
> 5. z budyniem i migdalem (mniam!)
> 6. ajerkoniakiem
> 7. masa twarozkowa (nie wiem czy homogenizowane toto czy inne, ale dobre)
> 8. z dziurka, donaty chiba...
Ja jadlem jeszcze:
9. z jablkiem
Ale budyn i migdal to musi bys mniamusne.
Pozdr.
SEbek
>
> na wypisanie wiekszej ilosci moja skleroza nie pozwala
>
> pozdrawiam
> Wkn
>
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |