« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-08-18 14:21:59
Temat: Re: PatisonMonika Bacińska napisał(a) w wiadomości: ...
>Co mozna zrobic z PATISONEM (zeby bylo dobre, a najlepiej nietuczace lub
>choc malo tuczace)
>
Ja obieram i robie leczo. Ze srednich - duze maja strasznie twarda skorupe.
leslim
--
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-08-19 05:24:27
Temat: Re: Patison
news.tpi.pl <l...@k...net.pl> wrote in message
news:8nl34s$a0t$1@news.tpi.pl...
> Monika Bacińska napisał(a) w wiadomości: ...
> >Co mozna zrobic z PATISONEM (zeby bylo dobre, a najlepiej nietuczace lub
> >choc malo tuczace)
> >
> Ja obieram i robie leczo. Ze srednich - duze maja strasznie twarda
skorupe.
> leslim
> --
Tu w ameryce sa sprzedawane patisony o srednicy ok. 4-6 cm. Przewaznie
zoltego koloru. Ja kroje je w polplasterki ( czyli patisona na pol i na
plasterki ), lekko sole i pieprze. Smaze na masle z dodatkiem koperku. Mozna
dodac pokrojone w polplasterki pomidory.
F.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |