| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-02-18 12:23:14
Temat: Re: PomidorówkaOdp Do smietanki wlac troche zupy pomidorowej, cieplej z gotujacego sie
garnka, dokladnie wymieszac i powoli wlac do zupy, mieszajac ja...Jakos mi
sie udaje nie zwarzyc
Pozdrawiam i smacznego
M.Szelc napisał(a) w wiadomości: <88h221$hn1$1@galaxy.uci.agh.edu.pl>...
>Witam !
>
>Jako zielony (no morze nie całkiem) w dziedzine kucharskiej i poczatkujacy
>na grupie chciałbym się dowiedzieć jak dodawać śmietanę to pomidorowej aby
>się nie "zwrzyła" "ścięła". ? ?
>
>
>
>
--
Szukasz pracy ? Znasz rynek IT (Internet) ? - http://webcorp.pl/praca/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |