Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pory w beszamelu

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pory w beszamelu

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 25


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2006-10-27 21:32:04

Temat: Re: Pory w beszamelu
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora


Le vendredi 27 octobre 2006 ŕ 15:46:39, dans <eht2pq$4uk$4@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :

> w świecie pbazą sosu jest wywar z zapieczonych kości
> cielęcych jarzy i wina co w efekcie daje jedwabisty i welwetowy sos
> koloru karmelu.

News of the world



--
Niesz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


22. Data: 2006-10-27 21:50:36

Temat: Re: Pory w beszamelu
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora


Le vendredi 27 octobre 2006 ŕ 15:54:02, dans <eht37l$4uk$5@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :

> dla zainteresowanych polecam publikacje petera barhama, hestona
> blumenthala i kilku innych.

I clafoutis, oczywiscie


--
Niesz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


23. Data: 2006-10-28 09:05:25

Temat: Re: Pory w beszamelu
Od: clafoutis <c...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


odnoszę wrażenie że kilku osób którym sie wydawało że będą na grupie
wieść prym do końca swoich dni zadrżały wargi , poczułyscie się
niepewnie są rzeczy o których nie miałyście pojęcia no cóż zabierzcie
się za kształcenie można to nadrobic ale z pewnością nie z kolorowych
czasopism .

pozdrawiam piotr

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


24. Data: 2006-10-28 10:08:42

Temat: Re: Pory w beszamelu
Od: "gazdabaca" <g...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "clafoutis" <c...@i...pl> napisał w wiadomości
news:ehv6mh$m6f$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> odnoszę wrażenie że kilku osób którym sie wydawało że będą na grupie
> wieść prym do końca swoich dni zadrżały wargi

madziuni wargi nigdy nie zadrżą

d...ż

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


25. Data: 2006-10-30 10:29:28

Temat: Re: Pory w beszamelu
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> napisał w wiadomości
news:21561f2a618efa114a767356027d3e8c@news.home.net.
pl...
> "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał(a):
>
>>
>> Dla przykładu "nowoczesne dżemy" to świństwo.
>>
>
>
> Niskokaloryczne i bez cukru...
> Brrrrrrr
>
> Tęskni mi się za takim dobrum dżemem truskawkowym...

Rób samemu, ja robię.

DJD

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jaką polecacie lodówko-zamrażarkę
krem czekoladowy
Do wbijania gwozdzi, albo pieczonego.
Fajny przepis Wieprzownia po neapolitańsku spolszczona
Spokój czy to tak wiele?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »