« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2009-03-30 16:16:28
Temat: Przepisy kulinarneWitam
Lubię eksperymentować w gotowaniu i właśnie szukam przepisów na takie oto
dania świąteczne:
-schab nadziewany śliwkami
-miodownik
-pasztet pieczony
Wolałabym gdyby były one dość proste i jednocześnie smaczne :)
Prosiłabym o przepisy i rady dotyczące tych potraw.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2009-03-30 18:58:25
Temat: Re: Przepisy kulinarnePatrycja wrote:
> Witam
>
> Lubię eksperymentować w gotowaniu i właśnie szukam przepisów na takie oto
> dania świąteczne:
> -schab nadziewany śliwkami
> -miodownik
> -pasztet pieczony
> Wolałabym gdyby były one dość proste i jednocześnie smaczne :)
> Prosiłabym o przepisy i rady dotyczące tych potraw.
>
> Z góry dziękuję za pomoc.
use the google luke...
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2009-03-30 21:22:35
Temat: Re: Przepisy kulinarneDnia Mon, 30 Mar 2009 20:58:25 +0200, Waldemar Krzok napisał(a):
> Patrycja wrote:
>
>> Witam
>>
>> Lubię eksperymentować w gotowaniu i właśnie szukam przepisów na takie oto
>> dania świąteczne:
>> -schab nadziewany śliwkami
>> -miodownik
>> -pasztet pieczony
>> Wolałabym gdyby były one dość proste i jednocześnie smaczne :)
>> Prosiłabym o przepisy i rady dotyczące tych potraw.
>>
>> Z góry dziękuję za pomoc.
>
> use the google luke...
>
> Waldek
(ze tak sie podlacze)...
lub zastap schab karkowka - bedzie latwiej - tluszcz ladnie podkresla
smaki, wiec latwiej. Kup jakis ocet balsamiczny z atomizerem, na pocztek
wystarczy :)
K.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2009-03-31 06:34:34
Temat: Re: Przepisy kulinarneW Usenecie Patrycja <M...@m...com> tak oto plecie:
>
> Witam
>
> Lubię eksperymentować w gotowaniu i właśnie szukam przepisów na takie oto
> dania świąteczne:
> -schab nadziewany śliwkami
> -miodownik
> -pasztet pieczony
> Wolałabym gdyby były one dość proste i jednocześnie smaczne :)
> Prosiłabym o przepisy i rady dotyczące tych potraw.
Eksperymentem byłoby może dodanie miodu do pasztetu czy schabu do
miodownika... ale takie proste i oczywiste przepisy na pęczki można wyguglać
Qra
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2009-03-31 10:47:42
Temat: Re: Przepisy kulinarneOn 31 Mar, 08:34, "Qrczak" wrote:
> [...]
> Eksperymentem byłoby może dodanie miodu do pasztetu czy schabu do
> miodownika... ale takie proste i oczywiste przepisy na pęczki można wyguglać
Ech, nie zrozumiałaś;)
Eksperyment polega na tym, jak ludki reagują na prośbę posłania
przepisu mailem;p
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2009-03-31 13:29:43
Temat: Re: Przepisy kulinarneW Usenecie JaMyszka <f...@g...com> tak oto plecie:
>
> On 31 Mar, 08:34, "Qrczak" wrote:
>> [...]
>> Eksperymentem byłoby może dodanie miodu do pasztetu czy schabu do
>> miodownika... ale takie proste i oczywiste przepisy na pęczki można
>> wyguglać
>
> Ech, nie zrozumiałaś;)
> Eksperyment polega na tym, jak ludki reagują na prośbę posłania
> przepisu mailem;p
A tam było, że mailem?
Qra, jakby co to tympa jezdem
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2009-03-31 13:55:02
Temat: Re: Przepisy kulinarne*Qrczak*! Zawsze tak wrzeszczysz żeby cię za granicą było słychać (C Pippi):
> Qra, jakby co to tympa jezdem
To idź się naostrz!
Tu kuchnia, tu tympy/tempy/tępy nie ma prawa bytu
--
Pozdrawiam,
Magda *gdaMa*, jakby co to w sobotę sprawdzałam ostrość noża przy krojeniu
cebuli - tympy nie był...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2009-03-31 14:17:17
Temat: Re: Przepisy kulinarneDnia Tue, 31 Mar 2009 15:55:02 +0200, gdaMa napisał(a):
> *Qrczak*! Zawsze tak wrzeszczysz żeby cię za granicą było słychać (C Pippi):
>
>> Qra, jakby co to tympa jezdem
>
> To idź się naostrz!
> Tu kuchnia, tu tympy/tempy/tępy nie ma prawa bytu
Zwłaszcza w bezpośredniej styczności z Qrą :-D
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2009-03-31 14:27:43
Temat: Re: Przepisy kulinarneOn 31 Mar, 15:29, "Qrczak" <q...@g...pl> wrote:
> W Usenecie JaMyszka <f...@g...com> tak oto plecie:
>
>
>
> > On 31 Mar, 08:34, "Qrczak" wrote:
> >> [...]
> >> Eksperymentem byłoby może dodanie miodu do pasztetu czy schabu do
> >> miodownika... ale takie proste i oczywiste przepisy na pęczki można
> >> wyguglać
>
> > Ech, nie zrozumiałaś;)
> > Eksperyment polega na tym, jak ludki reagują na prośbę posłania
> > przepisu mailem;p
>
> A tam było, że mailem?
No masz! ... heheheee... Patrząc na profil, nie widzę innego podejścia
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=GDHT
OhIAAABTDEV7MQ1kQ1xoDQw5uEDP8rhlH0Pnl47z4AZhN98BFg
Ale, ale... moim największym eksperymentem w gotowaniu było zbieranie
z sufitu upieczonych jajek;p
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2009-03-31 15:05:56
Temat: Re: Przepisy kulinarneW Usenecie JaMyszka <f...@g...com> tak oto plecie:
>
> On 31 Mar, 15:29, "Qrczak" <q...@g...pl> wrote:
>> W Usenecie JaMyszka <f...@g...com> tak oto plecie:
>>> On 31 Mar, 08:34, "Qrczak" wrote:
>>>> [...]
>>>> Eksperymentem byłoby może dodanie miodu do pasztetu czy schabu do
>>>> miodownika... ale takie proste i oczywiste przepisy na pęczki można
>>>> wyguglać
>>
>>> Ech, nie zrozumiałaś;)
>>> Eksperyment polega na tym, jak ludki reagują na prośbę posłania
>>> przepisu mailem;p
>>
>> A tam było, że mailem?
>
> No masz! ... heheheee... Patrząc na profil, nie widzę innego podejścia
> http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=GDHT
OhIAAABTDEV7MQ1kQ1xoDQ
> w5uEDP8rhlH0Pnl47z4AZhN98BFg
Patrząc na profil wnoszę, że ma wiele rozmaitych problemów. Jak każde
dziecko neostrady.
> Ale, ale... moim największym eksperymentem w gotowaniu było zbieranie
> z sufitu upieczonych jajek;p
A to było akurat na Wielkanoc? Bo jak nie, to OT :-)
Qra
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |