| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2009-03-28 22:40:32
Temat: Kłopot z opadającym biszkoptemWitam,
co zrobić, aby biszkopt nie opadał?
Przeważnie po wyjęciu z piekarnika, nawet jeśli biszkopt bardzo dobrze
wyrósł to i tak opada. Dlaczego tak się dzieje i czy możecie mi polecić
jakieś sposoby, aby tak się nie działo?
Dziękuje za podpowiedzi :)
Pozdrawiam
P.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2009-04-01 16:55:12
Temat: Re: Kłopot z opadającym biszkoptem
Użytkownik "Patrycja" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:gqm8sm$4uo$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> Witam,
> co zrobić, aby biszkopt nie opadał?
>
> Przeważnie po wyjęciu z piekarnika, nawet jeśli biszkopt bardzo dobrze
> wyrósł to i tak opada. Dlaczego tak się dzieje i czy możecie mi polecić
> jakieś sposoby, aby tak się nie działo?
>
Po upieczeniu rzucić blaszką o podłogę :)
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis41510.html
Akna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |