Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Przygotowanie golonki od kurczaka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Przygotowanie golonki od kurczaka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-07-10 18:01:53

Temat: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "@[bez tego]o2.pl" <""skonec\"@[bez tego]o2.pl"> szukaj wiadomości tego autora

Witam

Mam golonke od kurczaka. Chcialbym ja jakos zamarynowac, jezeli to tak
sie nazywam. Myslalem aby wlozyc dzisiaj na noc ja do jakiego roztwou
solnego z domieszka jakis ziol- no wlasnie tylko jakie i ile??

Jednak standardowa goloneczka o kurczaka- ile wody, ile ziol i co
jeszcze musialbym dodac abym mogl jutro wyjac i wlozyc do kombiwaru, a
pozniej aby zajadac sie smakowita paleczka :) ??

Z gory serdecznie dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Skonec

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-07-10 18:20:44

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Sat, 10 Jul 2004 20:22:49 +0200, "Ewa (siostra Ani) N."
<n...@y...com> wrote:

>Le samedi 10 juillet 2004 ŕ 20:01:53, @[bez tego]o2.pl a écrit :
>
>> Mam golonke od kurczaka.
>
>Co to jest *golonka* z kurczaka ?
>
>
>Ewcia


no chyba to samo co od swini - taki kawalek, w tym wypadku, nozki
;)

pierzyk
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-10 18:22:49

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

Le samedi 10 juillet 2004 ŕ 20:01:53, @[bez tego]o2.pl a écrit :

> Mam golonke od kurczaka.

Co to jest *golonka* z kurczaka ?


Ewcia


--
Niesz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-10 18:40:03

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "kaletowa" <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości
>
> no chyba to samo co od swini - taki kawalek, w tym wypadku, nozki
Prowadził głuchy ślepego.
KALETOWA

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-10 19:16:14

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "waldek" <A...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Krysia Thompson wrote:
> On Sat, 10 Jul 2004 20:22:49 +0200, "Ewa (siostra Ani) N."
> <n...@y...com> wrote:
>
>> Le samedi 10 juillet 2004 ŕ 20:01:53, @[bez tego]o2.pl a écrit :
>>
>>> Mam golonke od kurczaka.
>>
>> Co to jest *golonka* z kurczaka ?
>>
>>
>> Ewcia
>
>
> no chyba to samo co od swini - taki kawalek, w tym wypadku, nozki
> ;)
>
> pierzyk
> K.T. - starannie opakowana
===
To ja poproszę przednią golonkę!

waldek
===

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-10 19:27:56

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Sat, 10 Jul 2004 21:16:14 +0200, "waldek" <A...@o...pl>
wrote:

>Krysia Thompson wrote:
>> On Sat, 10 Jul 2004 20:22:49 +0200, "Ewa (siostra Ani) N."
>> <n...@y...com> wrote:
>>
>>> Le samedi 10 juillet 2004 ŕ 20:01:53, @[bez tego]o2.pl a écrit :
>>>
>>>> Mam golonke od kurczaka.
>>>
>>> Co to jest *golonka* z kurczaka ?
>>>
>>>
>>> Ewcia
>>
>>
>> no chyba to samo co od swini - taki kawalek, w tym wypadku, nozki
>> ;)
>>
>> pierzyk
>> K.T. - starannie opakowana
>===
>To ja poproszę przednią golonkę!
>
>waldek
>===



to chyba bedzie front skrzydelka. chcesz z piorami czy bez?

pierz
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-10 21:07:43

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

In article <ccpauf$44u$1@inews.gazeta.pl>,
"@[bez tego]o2.pl" <""skonec\"@[bez tego]o2.pl"> wrote:


> Jednak standardowa goloneczka o kurczaka- ile wody, ile ziol i co
> jeszcze musialbym dodac

Przede wszystkim -- jak to z golonką, trzeba ją ogilić ze szczeciny.

> zajadac sie smakowita paleczka :) ??

No, no!!

Władysław

--
Always look on the bright side of death

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-10 22:17:48

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "waldek" <A...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Wladyslaw Los wrote:
> In article <ccpauf$44u$1@inews.gazeta.pl>,
> "@[bez tego]o2.pl" <""skonec\"@[bez tego]o2.pl"> wrote:
>
>
>> Jednak standardowa goloneczka o kurczaka- ile wody, ile ziol i co
>> jeszcze musialbym dodac
>
> Przede wszystkim -- jak to z golonką, trzeba ją ogilić ze szczeciny.
>
>> zajadac sie smakowita paleczka :) ??
>
> No, no!!
>
> Władysław
===
Mistrzu!

Jesteś moją Muzą. Proszę, nie folguj sobie, tylko nadal ślij swoje celne
myśli bez wytchnienia...
Tylko nie uduś się ;-)

Pozdrawiam

waldek

P.S. Nie odczytuj tego, przypadkiem, jako sarkazm. Przynajmniej na *tej*
grupie :-)
===

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-10 22:57:26

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "kaletowa" <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "waldek" <A...@o...pl> napisał w wiadomości
news:ccpq1b$4hr$1@inews.gazeta.pl...
> Wladyslaw Los wrote:
> Mistrzu!
>
> Jesteś moją Muzą. Proszę, nie folguj sobie, tylko nadal ślij swoje celne
> myśli bez wytchnienia...
> Tylko nie uduś się ;-)
>
A nie mówiłam, że to NISZOWE FORUM.
te waldek, Władyś to szybciej Muzeum niż Muza. Choć po prawdzie, to zależy
gdzie , co, komu drga.
KALETOWA, późną nocą

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-10 23:13:00

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "waldek" <A...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

kaletowa wrote:
> Użytkownik "waldek" <A...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:ccpq1b$4hr$1@inews.gazeta.pl...
>> Wladyslaw Los wrote:
>> Mistrzu!
>>
>> Jesteś moją Muzą. Proszę, nie folguj sobie, tylko nadal ślij swoje
>> celne myśli bez wytchnienia...
>> Tylko nie uduś się ;-)
>>
> A nie mówiłam, że to NISZOWE FORUM.
> te waldek, Władyś to szybciej Muzeum niż Muza. Choć po prawdzie, to
> zależy gdzie , co, komu drga.
> KALETOWA, późną nocą
===
Wyjątkowo, doceń to, odpowiem:
Stul ryj!

waldek
===

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

mniammniam.pl - wasze opinie
self-raising flour ?
merodia - gdzie dostan
Jak zrobić jajecznicę?:)
Jak robicie ciasto jogurtowe?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »