« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2009-03-31 14:14:26
Temat: Re: PstrągDnia Tue, 31 Mar 2009 15:30:41 +0200, Qrczak napisał(a):
> W Usenecie Ikselka <i...@g...pl> tak oto plecie:
>>
>> Dnia Tue, 31 Mar 2009 14:31:50 +0200, Aicha napisał(a):
>>
>>> Użytkownik "Ikselka" napisał:
>>>
>>>>>> Ani pietruszki ani tym bardziej czosnku, chyba że parchate...
>>>>> Ryby? Bosz, co to się porobiło...
>>>> Bosza wzywasz - no rzeczywiście się porobiło.
>>>
>>> Jakbym wzywała, to bym napisała Boszu, nieuku.
>>
>> Tłuk.
>
> Nie zapomnij dodać "garnko-". Jesteśmy na grupe kuchennej.
Tylko ja muszę tematykę trzymać? - tłuki nie muszą?
Dodaję: garnko.
Już OK? W temacie jestem?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2009-03-31 16:07:48
Temat: Re: Pstrąg
> Nie no, tylko jeśli się z czosnkiem przesadza, ale dla podkreślenia smaku
> odrobinę można dać. O d r o b i n ę.
Napchać przyprawami i położyć całą noc, to odrobinę? A świeżą
rybę to nawet bez soli się robi, najlepiej na ruszcie.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
23. Data: 2009-03-31 16:15:58
Temat: Re: PstrągDnia Tue, 31 Mar 2009 18:07:48 +0200, Maksovsky napisał(a):
>> Nie no, tylko jeśli się z czosnkiem przesadza, ale dla podkreślenia smaku
>> odrobinę można dać. O d r o b i n ę.
>
> Napchać przyprawami i położyć całą noc, to odrobinę?
Przecież mwię: odrobinę. Nie napchać.
> A świeżą
> rybę to nawet bez soli się robi, najlepiej na ruszcie.
A wędzona - mniam :-)
Spodziewam się właśnie - mężuś z kolegami dziś cały dzień na rybach, może
jutro będzie jakieś wędzenie...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |