« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2011-02-17 12:53:07
Temat: SE ZANABYŁEM... Garnek z wkładem do gotowania pierogów, ryżu i makaronu. A oprócz tego
można gotować w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a także parzyć
kiełbasy, gotować szynki, salcesony, pasztetówki i kaszanki.
Taki 13 litrów:
http://www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-
makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html
Zadowolonym, właśnie po usunięciu etykiet i śladów po nich, wymyty,
wygotowywuję do gotowości.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2011-02-18 10:20:13
Temat: Re: SE ZANABYŁEM...
"Panslavista" <p...@i...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:4d5d1a4a$0$2442$65785112@news.neostrada.pl...
> Garnek z wkładem do gotowania pierogów, ryżu i makaronu. A oprócz tego
> można gotować w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a także parzyć
> kiełbasy, gotować szynki, salcesony, pasztetówki i kaszanki.
>
> Taki 13 litrów:
> http://www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-
makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html
>
> Zadowolonym, właśnie po usunięciu etykiet i śladów po nich, wymyty,
> wygotowywuję do gotowości.
No to załóż sobie na łeb i niech maruda dobrze obrobi go tłuczkiem do
kartofli. Będzie jak znalazł ochrona pustego, starego łba.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2011-02-18 10:28:33
Temat: Re: SE ZANABYŁEM...
"Janek Wlodak" <w...@n...pl> wrote in message
news:ijlh54$4n1$1@news01.versatel.de...
>
> "Panslavista" <p...@i...pl> schrieb im Newsbeitrag
> news:4d5d1a4a$0$2442$65785112@news.neostrada.pl...
>> Garnek z wkładem do gotowania pierogów, ryżu i makaronu. A oprócz tego
>> można gotować w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a także
>> parzyć kiełbasy, gotować szynki, salcesony, pasztetówki i kaszanki.
>>
>> Taki 13 litrów:
>> http://www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-
makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html
>>
>> Zadowolonym, właśnie po usunięciu etykiet i śladów po nich, wymyty,
>> wygotowywuję do gotowości.
>
> No to załóż sobie na łeb i niech maruda dobrze obrobi go tłuczkiem do
> kartofli. Będzie jak znalazł ochrona pustego, starego łba.
Chciałoby, chciało, gdyby gotować umiało.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2011-02-18 10:32:13
Temat: Re: SE ZANABYŁEM..."Janek Wlodak" <w...@n...pl> wrote in message
news:ijlh54$4n1$1@news01.versatel.de...
Janki Włodaki
Z małej wiochy
Bodaki, więc
Janek Bodak
To buc lada jaki
Z wiochy Bodaki
Albo z innych
wiejskich Bodziszów
O nazwie Gładyszów.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2011-02-18 12:22:20
Temat: Re: SE ZANABYŁEM...
"Panslavista" <p...@i...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:4d5e4ac6$0$2451$65785112@news.neostrada.pl...
> "Janek Wlodak" <w...@n...pl> wrote in message
> news:ijlh54$4n1$1@news01.versatel.de...
>
> Janki Włodaki
> Z małej wiochy
> Bodaki, więc
> Janek Bodak
> To buc lada jaki
> Z wiochy Bodaki
> Albo z innych
> wiejskich Bodziszów
> O nazwie Gładyszów.
Nie, no aż tak tłuc cię nie miała...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2011-02-18 12:31:33
Temat: Re: SE ZANABYŁEM...Janek Wlodak explained :
> Nie, no aż tak tłuc cię nie miała...
:-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2011-02-18 13:34:29
Temat: Re: SE ZANABYŁEM...
"Janek Wlodak" <w...@n...pl> wrote in message
news:ijloa3$7mu$1@news01.versatel.de...
>
> "Panslavista" <p...@i...pl> schrieb im Newsbeitrag
> news:4d5e4ac6$0$2451$65785112@news.neostrada.pl...
>> "Janek Wlodak" <w...@n...pl> wrote in message
>> news:ijlh54$4n1$1@news01.versatel.de...
>>
>> Janki Włodaki
>> Z małej wiochy
>> Bodaki, więc
>> Janek Bodak
>> To buc lada jaki
>> Z wiochy Bodaki
>> Albo z innych
>> wiejskich Bodziszów
>> O nazwie Gładyszów.
> Nie, no aż tak tłuc cię nie miała...
To tylko eks startowała (falstarty) z łapami, Maruda dopieszcza Wilema
Connora hr. Sasa w Londynie...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2011-02-18 14:51:26
Temat: Re: SE ZANABYŁEM..."Panslavista" <p...@i...pl> wrote in message
news:4d5d1a4a$0$2442$65785112@news.neostrada.pl...
> Garnek z wkładem do gotowania pierogów, ryżu i makaronu. A oprócz tego
> można gotować w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a także parzyć
> kiełbasy, gotować szynki, salcesony, pasztetówki i kaszanki.
>
> Taki 13 litrów:
> http://www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-
makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html
>
> Zadowolonym, właśnie po usunięciu etykiet i śladów po nich, wymyty,
> wygotowywuję do gotowości.
Zainteresowanym - w tym garnku można gotować na parze - wkład dopasowany
jest do garnka stożkowo, więc uszczelnia się pod własnym ciężarem, zaś wody
na dnie garnka spokojnie na wysokość 10-12 cm można nalać, co przy średnicy
36 cm wystarczy na uparowanie sporej ilości produktu. Z dolaniem, w razie
potrzeby też nie będzie kłopotu, wystarczy wyjąć wkkład i uzupełnić do
poziomu niezbędnego wrzątkiem z innego naczynia.
W większych kuchniach przydatne będą następne garnki z tej serii 18 i 26
litrowy. Polecam.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2011-02-18 17:20:09
Temat: Re: SE ZANABYŁEM..."Janek Wlodak" <w...@n...pl> wrote in message
news:ijloa3$7mu$1@news01.versatel.de...
Jakeś go uznoł toś sie zaprzongnoł
Juz sie nie wyprzongnies az nogi wyciongnies.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2011-02-18 18:11:16
Temat: Re: SE ZANABYŁEM...
"Prawusek" <p...@i...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:4d5eaa4f$0$2505$65785112@news.neostrada.pl...
> "Janek Wlodak" <w...@n...pl> wrote in message
> news:ijloa3$7mu$1@news01.versatel.de...
>
> Jakeś go uznoł toś sie zaprzongnoł
> Juz sie nie wyprzongnies az nogi wyciongnies.
Ty, powiedz Marudzie, że jak już ci tak wpierdoliła, to cuci się wodą, a nie
denaturatem.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |