Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Sajgonki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Sajgonki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-09-21 07:29:09

Temat: Sajgonki
Od: "MarekS" <m...@k...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Bardzo lubie sajgonki ale podczas smazenia, nawet na glebokim oleju, pekaja.
Co mam z tym fantem zrobic?
m...@k...com.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-09-21 08:04:19

Temat: Re: Sajgonki
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik MarekS <m...@k...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9oeq5n$bjs$...@n...tpi.pl...
> Bardzo lubie sajgonki ale podczas smazenia, nawet na glebokim oleju,
pekaja.
> Co mam z tym fantem zrobic?
> m...@k...com.pl
>
>
jak zawinieswz w te wilgotne i "miętkie" papierzyska ryżowe to zostaw
sajgonki do wyschnięcia. W razie czego zawijaj podwójnie albo rób cienkie
ruloniki (mniej farszu znaczy). Potem smaż krótko w nagrzanym głebokim
oleju. Jka nadal będą pekać to chyba tylko zmienić papier ryżowy na jakiejś
innej firmy.

Wkn
www.gotowanie.wkl.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-21 09:31:08

Temat: Re: Sajgonki
Od: "Przemek" <p...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


a mozesz podac przepis na sajgonki?

Przemek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-21 09:46:11

Temat: Re: Sajgonki
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Przemek <p...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9of1db$5vl$...@n...onet.pl...
>
> a mozesz podac przepis na sajgonki?
>
A czy będę niegrzeczna jak odeślę Cię tam?
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis.php?przepis=54

Pozdrawiam
Wkn
www.gotowanie.wkl.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-21 18:41:38

Temat: Re: Sajgonki
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora

----- Original Message -----
From: "MarekS" <m...@k...com.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Friday, September 21, 2001 9:29 AM
Subject: Sajgonki


> Bardzo lubie sajgonki ale podczas smazenia, nawet na glebokim oleju,
pekaja.
> Co mam z tym fantem zrobic?
> m...@k...com.pl
>
Moze za duzo farszu do nich napychasz ??
Herbatka
galeria grupy kulinarnej: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
jesli chcesz dodac do niej swoje zdjecie - przeslij je na adres:
b...@d...com.pl


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-23 21:50:23

Temat: Re: Sajgonki
Od: "zurki" <z...@p...ats.pl> szukaj wiadomości tego autora

> a mozesz podac przepis na sajgonki?
> Przemek

Hejo,
ja ostatnio robilam z glowy:) dalam wszystkie dziwne rzeczy, ktore znalazlam
w lodowce i ..... wyszly wysmienicie.... Na pewno bylo tam mieso
mielone..... ale wszystko zalezy od gustu:) Polecam skorzystac z wlasnej
wyobrazni..... Wtedy wszystko najlepiej wychodzi.
Pozdrowionka,
GGGosia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Golabki
Jak sie robi ser zolty z mleka ?
tort rafaelo
placek lodowy?
Margarita (bylo:tequila)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »