Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Sajgonki Re: Sajgonki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Sajgonki

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Wkn" <w...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Sajgonki
Date: Fri, 21 Sep 2001 10:04:19 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 19
Message-ID: <9oes86$qgp$1@news.tpi.pl>
References: <9oeq5n$bjs$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: pk161.gdansk.sdi.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 1001059398 27161 217.97.24.161 (21 Sep 2001 08:03:18 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 21 Sep 2001 08:03:18 GMT
X-Notice-1: This post has been postprocessed on the news.tpi.pl server.
X-Notice-2: Subject line has been filtered and leading Odp: string removed.
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-Subject: Odp: Sajgonki
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:70414
Ukryj nagłówki


Użytkownik MarekS <m...@k...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9oeq5n$bjs$...@n...tpi.pl...
> Bardzo lubie sajgonki ale podczas smazenia, nawet na glebokim oleju,
pekaja.
> Co mam z tym fantem zrobic?
> m...@k...com.pl
>
>
jak zawinieswz w te wilgotne i "miętkie" papierzyska ryżowe to zostaw
sajgonki do wyschnięcia. W razie czego zawijaj podwójnie albo rób cienkie
ruloniki (mniej farszu znaczy). Potem smaż krótko w nagrzanym głebokim
oleju. Jka nadal będą pekać to chyba tylko zmienić papier ryżowy na jakiejś
innej firmy.

Wkn
www.gotowanie.wkl.pl


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
21.09 Przemek
21.09 Wkn
21.09 Herbatka
23.09 zurki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?