Data: 2001-09-21 08:04:19
Temat: Re: Sajgonki
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik MarekS <m...@k...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9oeq5n$bjs$...@n...tpi.pl...
> Bardzo lubie sajgonki ale podczas smazenia, nawet na glebokim oleju,
pekaja.
> Co mam z tym fantem zrobic?
> m...@k...com.pl
>
>
jak zawinieswz w te wilgotne i "miętkie" papierzyska ryżowe to zostaw
sajgonki do wyschnięcia. W razie czego zawijaj podwójnie albo rób cienkie
ruloniki (mniej farszu znaczy). Potem smaż krótko w nagrzanym głebokim
oleju. Jka nadal będą pekać to chyba tylko zmienić papier ryżowy na jakiejś
innej firmy.
Wkn
www.gotowanie.wkl.pl
|