Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Sezon grilowy

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Sezon grilowy

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-04-21 12:07:57

Temat: Re: Sezon grilowy
Od: "I.P." <i...@g...de> szukaj wiadomości tego autora


"Beata" <b...@w...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:c65nht$4jl$1@213.17.228.182...
> Witam,
>
> Jako że pogoda coraz ładniejsza czas pogrilować. I mam do Was pytanko: Czy
> robiliście kiedyś rybkę na grilku? Jeśli tak to poproszę o sprawdzone
rady,
> jak i z czym :-))
>
>
> Pozdrawiam
>
> Beata
Pierwsza rada jest to, ze griluje sie tluste ryby,( aby nie wyschly podczas
takiej obrobki), jak np. losos, makrela, tunczyk, heilbutt.
Ilona


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

brygady antybigosowe
pomóżcie
drożdżówki
apropos śmietanki i nie majonezowi
Re: Maienie spirytusu

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »