Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Smalec

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Smalec

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-11-06 11:37:19

Temat: Re: Smalec
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Uzytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> napisal
w wiadomosci news:bqbkqvs6kv8i797hb2p4i5sd28329fs902@4ax.com...

> To kupujesz taki pseudowedzony boczek - jego wedzenie polega na
> smarowaniu miesa jakims syfem Jest to popularna obecnie metoda
> wedzenia.. Kup prawdziwie wedzony, to zobaczysz jak sie wytapia.

Nie wiem, ile prawdy jest w tym, co mowisz, ale nie bede sie z Toba
sprzeczac. Boczek kupuje z kilku zrodel, bardzo smaczny i wytapiajacy sie.
Moze jest "podwedzany", a potem smarowany, jak mowisz, ale tego nie
sprawdze.
Skad sie bierze ten jedyny, prawdziwie wedzony boczek?
--
Pozdrawiam,
Ania

www.biblioNETka.pl - Sprawdz, co lubisz czytac!


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

masło orzechowe
Re: mam ochotę na ryb
skąd się biorą kołduny?
plan- co wy na to
Re: mam ochotę na rybę

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »