« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-02-28 06:18:41
Temat: Re: Soczyste steki - jak?From: "Piotr Zawadzki" <p...@f...pl>
Obywatel Barbara Czaplicka napisał na grupę pl.rec.kuchnia następujące rzeczy:
> Piotr, dobrze piszesz, dokladnie tak...saute... a ten chrzan to obok...
> Podobnie jadam rybke - wlasnie z takim chrzanem :-)
Aaa, teraz już wiem! :-) Oki, ale ja nie przepadam za chrzanem ze
śmietaną, wolę czysty, ostry chrzan. Tym niemniej dzięki za radę, może
kiedyś jednak się przemogę.
Dzięki, dzięki, tylko niech klawiaturę oczyszczę ;-)
Z poważaniem
PZ
>>>>>>>>>>>>
Piotrze, chyba mi nie powiesz, ze zawsze masz pod reka czysty, ostry, wlasnorecznie
starty chrzan... to po prostu niemozliwe...
chyba ze masz z wlasnego ogrodka :-)
Doprawienie chranu nie polega na tym, by go 'rozwodnic' smietana... bo tak zapewne
rozumiesz to, co ja robie...ale na doprawieniu
chrzanu...
Ja tez lubie ostry.. niestety, to co sie kupuje, to :((((
A sama niestety, nie zetre :(
Pozdrowka :-)
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.459 / Virus Database: 258 - Release Date: 2003.02.26
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |