| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-03-26 13:56:22
Temat: Re: TM21: ?ó?ty ser> Czynno?ci:
> Roztrzepa? jajka ze ?mietan?.
> Zagotowa? mleko - 7 min. 90 stopni C, poz. 2.
> Doda? twaróg i gotowa? 6 min. 90 stopni C, poz. 2.
> Przela? przez sito (odcedzi?).
> Nie myj?c naczynia rozpuszczamy mas?o - czas 3 min. temp. 70 stopni C,
> obr.poz. 2.
> Dodajemy odcedzony ser i sma?ymy - czas 6 min. tem. 70 stopni C, obr.
> poz. 3.
> Podczas sma?enia dodajemy pozosta?e sk?adniki, mo?na doda? zio?a,
> papryk?, pieczarki itp.
> Serek formujemy w wa?ek i zawijamy pergaminem.
1. pisz proszę używając poprawnego kodowania, bo się krzaki robią.
2. Co to ma wspólnego z żółtym serem?
3. co to jest obr.poz.2 i obr.poz.3 ?
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |