Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: TM21: ?ó?ty ser

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: TM21: ?ó?ty ser

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-03-26 13:56:22

Temat: Re: TM21: ?ó?ty ser
Od: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de> szukaj wiadomości tego autora

> Czynno?ci:
> Roztrzepa? jajka ze ?mietan?.
> Zagotowa? mleko - 7 min. 90 stopni C, poz. 2.
> Doda? twaróg i gotowa? 6 min. 90 stopni C, poz. 2.
> Przela? przez sito (odcedzi?).
> Nie myj?c naczynia rozpuszczamy mas?o - czas 3 min. temp. 70 stopni C,
> obr.poz. 2.
> Dodajemy odcedzony ser i sma?ymy - czas 6 min. tem. 70 stopni C, obr.
> poz. 3.
> Podczas sma?enia dodajemy pozosta?e sk?adniki, mo?na doda? zio?a,
> papryk?, pieczarki itp.
> Serek formujemy w wa?ek i zawijamy pergaminem.

1. pisz proszę używając poprawnego kodowania, bo się krzaki robią.
2. Co to ma wspólnego z żółtym serem?
3. co to jest obr.poz.2 i obr.poz.3 ?

Waldek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Imprezka
Kuchnia - fronty w kolorze wiśnia, kalwados - korpus sosna
polskie jedzenie
Jedzenie na 3 tygodnie
domowy wyrób żarełka :)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »