Data: 2010-09-21 19:34:10
Temat: Re: Tu jest dopiero temat do rozmów.
Od: Qrczak <q...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2010-09-20 23:54, niebożę Chiron wylazło do ludzi i marudzi:
>
> Użytkownik "medea" <x...@p...fm> napisał w wiadomości grup
> dyskusyjnych:4c97c524$0$27041$6...@n...neostrad
a.pl...
>> W dniu 2010-09-20 22:23, Chiron pisze:
>>
>>> W_Lidlu_nie_ma_niczego_co_nadaje_się_do_zjedzenia.
>>
>> Całe szczęście, że czekoladę z Lidla POŻERAM.
>>
>
> Co Ci najbardziej smakuje? Aspartam czy sacharyna? Pytanie testowe: ile
> kakao jest w kakao lidlowym? Ile w ich czekoladach? Dlaczego VanHouten
> zabrał nazwę Lidlowi? Dlaczego...eeeetam, to Twoje zdrowie.
Podaję z etykiety czekolady J.D.Gross 83%:
"miazga kakaowa, cukier, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator:
lecytyna sojowa, wanilia. Zawartość kakao: min. 83%."
Który składnik tu jest niehalo - się zapytowywuję.
Qra
--
Piszę na newsach od lat, mając na względzie poziom interlokutorów.
Używam prostych zdań z jednym podmiotem i jednym orzeczeniem.
|