« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2006-09-17 14:06:55
Temat: Re: Witam wszystkich
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:r0hqg2liq52aqf1tt336b57digrlilv4jd@4ax.com...
> A teraz gdzie Cie wywialo czy przywialo nazad?
Do South Yorkshire:)
pozdr
cherokee
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2006-09-17 15:11:36
Temat: Re: Witam wszystkich
>Do South Yorkshire:)
>
>pozdr
>
>cherokee
>
Znaczy...Leeds, Bradford....Hull...amoze to juz East
Yorks....dlaczego w takie dziwne miejsca jedziesz? Obcokrajowcy
powinni w ladnych malowniczych miejscach mieeszkac...choc obrzeza
Bradford i prowincja tam ladna jest, tylko miasta byle jakie ->
zakladam, ze jestes w jakims duzym miescie, bo co niby robic na
prowincji....
Pierz, co zcasem jedzie w prawie ineteresach do Bradford. ale
zawsze wniedziele :)
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2006-09-19 14:28:03
Temat: Re: Witam wszystkich
Użytkownik <t...@w...pl> napisał w wiadomości
news:1158320830.064533.191620@p79g2000cwp.googlegrou
ps.com...
Witam wszystkich uczstników formu pl.rec.kuchnia mam na imię Tomek,
kocham kuchnię, zwłaszcza gotować, chociaż jeść też lubię, z
zawodu jestem technologiem żywienia a całe moje życie to kuchnia,
kuchnia i jeszcze raz kuchnia. Pozdrowiam
____________________
Nooo, to już jako Przywitany ;) musisz się wykazać swą wiedzą i oryginalnymi
przepisami.
Myślę, że wszyscy będą czekać z niecierpliwością :)
Pozdrawiam
miszka52
__________________
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2006-09-19 15:28:21
Temat: Re: Witam wszystkichUżytkownik "cherokee" <n...@n...pl> napisał w wiadomości
news:eee7uu$hks$1@inews.gazeta.pl...
> Oglądając ostatni odcinek przeraziłam się poziomem kompetencji pan
> kucharek,
> które nie miały pojęcia jak ugotować (czytaj: nie rozgotować) makaron czy
> ryż, a nawet ile czasu potrzeba do ugotowania (dogotowania) potrawy.
Cóż... raz mieliśmy na obozie "kucharkę", pracującą na co dzień w pewnej
szeroko znanej sieci barów szybkiej obsługi, kłamliwie zwanych
restauracjami - dziewczyna miała problem z przyrządzeniem klopsików w sosie
pomidorowym... ze słoika :D Więc co się dziwić paniom, które też tylko
robiły frytki itepe?
Inna sprawa, ze raz na obozie miałem kucharza z polskiej szkoły
podstawowej - mniam mniam... czyli jak się chce, to miejsce pracy nie
świadczy o umiejętnościach.
DJD
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2006-09-19 15:31:06
Temat: Re: Witam wszystkichUżytkownik "czeremcha " <c...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:eef6o3$cii$1@inews.gazeta.pl...
> t...@w...pl napisał(a):
>
>> Witam wszystkich uczstnik=F3w formu pl.rec.kuchnia mam na imi=EA Tomek,
>> kocham kuchni=EA, zw=B3aszcza gotowa=E6, chocia=BF je=B6=E6 te=BF
>> lubi=EA,
> z
>> zawodu jestem technologiem =BFywienia a ca=B3e moje =BFycie to kuchnia,
>> kuchnia i jeszcze raz kuchnia. Pozdrowiam
>
> A przygotowany jesteś na wszystkie kuchenne klimaty? Bo w kuchni często -
> gęsto za kudły się szarpią - jak to kuchta z kuchtą. Ale wrzątkiem się nie
> polewamy - póki co.
Jasne, że nie... wrzątkiem? Mało obrazowe, lepiej przywalić od razu
patelnią, świeżo z pieca zdjętą...
Ewentualnie dla delikatnych mokrą szmatą przez łeb.
Pozdrawiam
DJD
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |