« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-09 09:29:39
Temat: awokadozrobilam sobie wczoraj paste z awokado (po raz drugi). Poprzednio byla
zielona, a tym razem po niedlugim czasie zszarzala, prawie jak starte
ziemniaki. Zrobilam wszystko identycznie jak ostatnim razem - awokado
rozgniecione plus sol, sok z cytryny, cebulka i kapka oliwy. Co moze byc
powodem ? - nie wyglada zbyt apetycznie.
Asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-02-09 09:55:41
Temat: Re: awokado
>zrobilam sobie wczoraj paste z awokado (po raz drugi). Poprzednio byla
>zielona, a tym razem po niedlugim czasie zszarzala, prawie jak starte
>ziemniaki. Zrobilam wszystko identycznie jak ostatnim razem - awokado
>rozgniecione plus sol, sok z cytryny, cebulka i kapka oliwy. Co moze byc
>powodem ? - nie wyglada zbyt apetycznie.
>Asia
>
Wiecej soku z cytryny. I to od razu
Krysia
K.T. - starannie opakowana
-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-09 13:34:42
Temat: Re: awokado
Użytkownik asia <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...vogel.pl...
> zrobilam sobie wczoraj paste z awokado (po raz drugi). Poprzednio byla
> zielona, a tym razem po niedlugim czasie zszarzala, .
> Asia
> Czytałem kiedyś tu, na grupie że można w paście przchowywać pestkę i wtedy
nie traci barwy.
>pozdr. Alex
s...@i...pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-09 18:56:33
Temat: Re: awokado
asia wrote in message <3...@n...vogel.pl>...
>zrobilam sobie wczoraj paste z awokado....<
sa rozne metody, ale, wg. mnie najlepiej nie uzywac metalowych sztuccy do
obrobki, ja obieram awokado drewniana szpatulka i rozgniatam drewnianym
tluczkiem.
katarzyna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-12 20:35:52
Temat: Re: awokado
Użytkownik katarzyna <K...@p...net> w wiadomości do grup
>
> asia wrote in message <3...@n...vogel.pl>...
> >zrobilam sobie wczoraj paste z awokado....<
>
> sa rozne metody, ale, wg. mnie najlepiej nie uzywac metalowych sztuccy do
> obrobki, ja obieram awokado drewniana szpatulka i rozgniatam drewnianym
> tluczkiem.
> katarzyna
>
"rdzewne" metalowe zaszkodza, nierdzewne nie powinny, najlepsze efekty tak
jak pisze Krysia zapewnia sok z cytryny.
Kaklucha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |