Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: bezy salzburskie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: bezy salzburskie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-02-26 15:51:00

Temat: Re: bezy salzburskie
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Tue, 25 Feb 2003 15:04:48 +0100, "Tom"
<t...@p...onet.pl> wrote:

>
>Użytkownik "Tom" <t...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
>news:b3e64s$o78$1@news.onet.pl...
>
>> Bede wdzieczny za wskazowki.
>
>Czy nikt nie wie, czy po prostu jestem ignorowany? Jesli tak, to moze mi
>ktos szepnie za co. Przegladalem juz archiwum grupy, ale nic konkretnego
>tam, nie znalazlem.
>


podejrzewam, ze poza Waldkiem nikt tego nie zna....a szkoda, mnie
sie podoba przepis, ale jeszcze nie zrobie bo nie mam czasu ;)

a jak nikt nie zna, to sie przecie nie beda ludzie wypinali z
pustymi postami jeden kolo drugiego - pt nie wiem ;))

Pierz
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-02-26 20:10:44

Temat: Re: bezy salzburskie
Od: "Irek Zablocki" <i...@w...de> szukaj wiadomości tego autora


"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> schrieb im Newsbeitrag
news:sgop5vc2bm6k13985ocai8cqkdkha5b8sp@4ax.com...
>
>
> podejrzewam, ze poza Waldkiem nikt tego nie zna....a szkoda, mnie
> sie podoba przepis, ale jeszcze nie zrobie bo nie mam czasu ;)
>
> a jak nikt nie zna, to sie przecie nie beda ludzie wypinali z
> pustymi postami jeden kolo drugiego - pt nie wiem ;))
>
> Pierz
> K.T. - starannie opakowana
>
Pewnie Krysia ma racje. Ze mnie tez zaden specjalista od alpejskiej kuchni.
Jedyna strone jaka znalazlem, nie moge otworzyc. O tu:
www.pcbistro24.de/rezepte/scripts/desserts.asp
Jesli znasz niemiecki, szukaj uzywajac terminu "salzburger baiser", jesli
cos takiego w ogole istnieje. Mozliwe, ze to jakas odmiana bezow, tyle ze
przypadkowo zwiazana z Salzburgiem.

Irek kochany

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-02-26 20:43:18

Temat: Re: bezy salzburskie
Od: waldemar z domu <w...@t...de> szukaj wiadomości tego autora

Irek Zablocki wrote:

> Pewnie Krysia ma racje. Ze mnie tez zaden specjalista od alpejskiej
> kuchni. Jedyna strone jaka znalazlem, nie moge otworzyc. O tu:
> www.pcbistro24.de/rezepte/scripts/desserts.asp
> Jesli znasz niemiecki, szukaj uzywajac terminu "salzburger baiser", jesli
> cos takiego w ogole istnieje. Mozliwe, ze to jakas odmiana bezow, tyle ze
> przypadkowo zwiazana z Salzburgiem.
>

to się po naszemu Salzburger Nockerln nazywa, dlatego nie znalazłeś. Przepis
jest wyżej w wątku (lub niżej, zależy jak przeglądarka ustawiona)

Waldek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jeszcze o odchudzaniu - pu-erh
pierogi ruskie
kawa?
Pierwsze poszukiwania aparatów do pieczenia chleba
co zrobilam zle? (zapiekanka)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »