Data: 2002-12-13 08:28:17
Temat: Re: bieżnik - filet?
Od: "Ajka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Larysa" <l...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:ataa83$5ui$1@news.tpi.pl...
>
> > A jeszcze mały PS-ik. Robię teraz ze Snehurki (czy jakoś tak) i jest
dużo
> za
> > miękka jak na mój gust, z czego Wy robicie serwetki ?
> > --
>
> Też z snehurki, ale po wykrochmaleniu i naciągnieciu jest O.K.
>
> Powodzenia z filetem (tym rybnym też !:-))))))
> Larysa
>
>
A ja robie z Aidy firmy Coats i jestem bardzo zadowolaona. Ma różne
grubości.
Wprawdzie robiłam tylko serwetki ale wychodzą super. Teraz mam zamiar robić
właśnie coś dużego i pani z pasmanteri namówiła mnie na kordonek turecki,
podobno
bardzo wydajny. Niestety jest tylko w 3 kolorach
--
------------------------
Pozdrowienia
Ajka (Kraków)
GG: 4329119
-------------------------
.
|