Data: 2002-03-06 20:54:50
Temat: Re: błonnik
Od: "druid" <m...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Leszek Serdyński <l...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:a62301$jk9$...@n...tpi.pl...
>
> Użytkownik "druid" <m...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:a60phf$a5i$1@news.tpi.pl...
> >
> > To znaczy że nie będzie on pełnowartościowy i nie spełni w 100% swojej
> roli
>
> To już od Ciebie wiem.
> Zadałem pytanie:dlaczego?
> Co takiego dzieje się z błonnikiem podczas gotowania, że staje się
> niepełnowartościowy?
>
> Pozdrawiam
> Leszek
>
Tak napisali fachowcy i na tym się opieram .Najwidoczniej coś z nim się
dzieje tak z resztą jak z każdym jedzeniem podczas gotowania .Bo nie
słyszałem żeby jedzeniu podczas gotowania tych wartości przybyło .Tak jest
i kropka .Nara
|