Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia camembert z grilla

Grupy

Szukaj w grupach

 

camembert z grilla

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 6


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-07-22 17:31:15

Temat: camembert z grilla
Od: "Magda B." <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Chcialabym zrobic camembert z grilla i podac go z zurawina, ale zastanawiam
sie czy mi sie ser na grilllu nie rozplynie? Grillowac na tacce? Bez
opakowania czy raczej czyms owiniete? Co radzicie?

Magda


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2006-07-22 21:05:13

Temat: Re: camembert z grilla
Od: "czeremcha" <c...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Magda B. <m...@w...pl> napisał(a):

> Chcialabym zrobic camembert z grilla i podac go z zurawina, ale
zastanawiam
> sie czy mi sie ser na grilllu nie rozplynie? Grillowac na tacce? Bez
> opakowania czy raczej czyms owiniete? Co radzicie?

Mówią, że strzeżonego pan Bóg strzeże - więc zapakowałabym w folię
aluminiową.

Ania

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2006-07-22 23:29:03

Temat: Re: camembert z grilla
Od: "RobertPas" <d...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora


Magda B. napisał(a):
> Chcialabym zrobic camembert z grilla i podac go z zurawina, ale zastanawiam
> sie czy mi sie ser na grilllu nie rozplynie? Grillowac na tacce? Bez
> opakowania czy raczej czyms owiniete? Co radzicie?
>
> Magda
Pewnie że się roztopi ale jak przecinasz i odpowiednio kładziesz to
nie ma z tym problemu. To ma być takie wodniste. Zapewniam cię że
smak to poezja! Polecam też z ten ser z miodem. Możesz podstawić
kawałek foli

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2006-07-23 18:51:13

Temat: Re: camembert z grilla
Od: "Magda B." <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Pewnie że się roztopi ale jak przecinasz i odpowiednio kładziesz to
nie ma z tym problemu. To ma być takie wodniste. Zapewniam cię że
smak to poezja! Polecam też z ten ser z miodem. Możesz podstawić
kawałek foli

Ser zostal podany dzis do obiadu i bylo to niebo w gebie! Przezornie
zawinelam kazdy krazek nierozciety w kawalek folii i wszystko udalo sie
perfekcyjnie (tak proste "danie" trudno bylo zepsuc).

Magda


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2006-07-23 19:14:26

Temat: Re: camembert z grilla
Od: "Roberto" <d...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora


Magda B. napisał(a):
> Pewnie że się roztopi ale jak przecinasz i odpowiednio kładziesz to
> nie ma z tym problemu. To ma być takie wodniste. Zapewniam cię że
> smak to poezja! Polecam też z ten ser z miodem. Możesz podstawić
> kawałek foli
>
> Ser zostal podany dzis do obiadu i bylo to niebo w gebie! Przezornie
> zawinelam kazdy krazek nierozciety w kawalek folii i wszystko udalo sie
> perfekcyjnie (tak proste "danie" trudno bylo zepsuc).
>
> Magda
No widzisz. Poezja.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2006-07-25 14:49:22

Temat: Re: camembert z grilla
Od: "Jackare" <j...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Przecięte tak jak kanapka z bułki, a w przecięcie dodać orzechów włoskich.
Zawinąć w folię i grillowac delikatnie do podtopienia i rozmiękczenia serka.


Użytkownik "Magda B." <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:e9tne2$3vn$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Chcialabym zrobic camembert z grilla i podac go z zurawina, ale
> zastanawiam sie czy mi sie ser na grilllu nie rozplynie? Grillowac na
> tacce? Bez opakowania czy raczej czyms owiniete? Co radzicie?
>
> Magda
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Drylownica-jaka najlepsza?
Blendery, lód, orzechy itp...
dosalać, czy nie?
sos wisniowy
gdzie w centrum Katowic - cukiernia

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »