« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-07-22 17:31:15
Temat: camembert z grillaChcialabym zrobic camembert z grilla i podac go z zurawina, ale zastanawiam
sie czy mi sie ser na grilllu nie rozplynie? Grillowac na tacce? Bez
opakowania czy raczej czyms owiniete? Co radzicie?
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-07-22 21:05:13
Temat: Re: camembert z grillaMagda B. <m...@w...pl> napisał(a):
> Chcialabym zrobic camembert z grilla i podac go z zurawina, ale
zastanawiam
> sie czy mi sie ser na grilllu nie rozplynie? Grillowac na tacce? Bez
> opakowania czy raczej czyms owiniete? Co radzicie?
Mówią, że strzeżonego pan Bóg strzeże - więc zapakowałabym w folię
aluminiową.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-07-22 23:29:03
Temat: Re: camembert z grilla
Magda B. napisał(a):
> Chcialabym zrobic camembert z grilla i podac go z zurawina, ale zastanawiam
> sie czy mi sie ser na grilllu nie rozplynie? Grillowac na tacce? Bez
> opakowania czy raczej czyms owiniete? Co radzicie?
>
> Magda
Pewnie że się roztopi ale jak przecinasz i odpowiednio kładziesz to
nie ma z tym problemu. To ma być takie wodniste. Zapewniam cię że
smak to poezja! Polecam też z ten ser z miodem. Możesz podstawić
kawałek foli
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-07-23 18:51:13
Temat: Re: camembert z grillaPewnie że się roztopi ale jak przecinasz i odpowiednio kładziesz to
nie ma z tym problemu. To ma być takie wodniste. Zapewniam cię że
smak to poezja! Polecam też z ten ser z miodem. Możesz podstawić
kawałek foli
Ser zostal podany dzis do obiadu i bylo to niebo w gebie! Przezornie
zawinelam kazdy krazek nierozciety w kawalek folii i wszystko udalo sie
perfekcyjnie (tak proste "danie" trudno bylo zepsuc).
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-07-23 19:14:26
Temat: Re: camembert z grilla
Magda B. napisał(a):
> Pewnie że się roztopi ale jak przecinasz i odpowiednio kładziesz to
> nie ma z tym problemu. To ma być takie wodniste. Zapewniam cię że
> smak to poezja! Polecam też z ten ser z miodem. Możesz podstawić
> kawałek foli
>
> Ser zostal podany dzis do obiadu i bylo to niebo w gebie! Przezornie
> zawinelam kazdy krazek nierozciety w kawalek folii i wszystko udalo sie
> perfekcyjnie (tak proste "danie" trudno bylo zepsuc).
>
> Magda
No widzisz. Poezja.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-07-25 14:49:22
Temat: Re: camembert z grillaPrzecięte tak jak kanapka z bułki, a w przecięcie dodać orzechów włoskich.
Zawinąć w folię i grillowac delikatnie do podtopienia i rozmiękczenia serka.
Użytkownik "Magda B." <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:e9tne2$3vn$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Chcialabym zrobic camembert z grilla i podac go z zurawina, ale
> zastanawiam sie czy mi sie ser na grilllu nie rozplynie? Grillowac na
> tacce? Bez opakowania czy raczej czyms owiniete? Co radzicie?
>
> Magda
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |