| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.cyf-kr.edu.pl!feed.news.interia.pl!not-f or-mail From: "Jackare" <j...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: camembert z grilla Date: Tue, 25 Jul 2006 16:49:22 +0200 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 14 Message-ID: <ea5asn$hgt$2@news.interia.pl> References: <e9tne2$3vn$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: vampir.opella.pl X-Trace: news.interia.pl 1153838807 17949 62.29.140.82 (25 Jul 2006 14:46:47 GMT) X-Complaints-To: u...@n...interia.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 25 Jul 2006 14:46:47 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-Priority: 3 X-Authenticated-User: jacek.leszczuk % interia+pl X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:274031 Ukryj nagłówki Przecięte tak jak kanapka z bułki, a w przecięcie dodać orzechów włoskich. | |
Zobacz także