Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news.
nask.pl!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!newsfeed.tpinternet.p
l!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: Gosia Garkowska <i...@g...pl>
Newsgroups: pl.misc.dieta
Subject: Re: chyba cos jest nie tak
Date: Thu, 06 Mar 2003 00:19:09 +0100
Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl
Lines: 34
Message-ID: <BA8C447D.20AC1%ithilhin@gazeta.pl>
References: <b45sdt$i6c$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: pe131.plock.sdi.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1046906350 3950 217.97.98.131 (5 Mar 2003 23:19:10 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Mar 2003 23:19:10 +0000 (UTC)
X-User: ithilhin
User-Agent: Microsoft-Outlook-Express-Macintosh-Edition/5.0.3
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:15559
Ukryj nagłówki
in article b45sdt$i6c$...@n...onet.pl, Gisia at g...@b...pl wrote on
5/3/03 23:06:
> Nie wiem, moze jestem za mało cierpliwa, ale wcale nie chudnę. Wydaje mi
> się, że się objadam bezstydnie na tej MM-ce....
> Chyba cos robie źle. Wprawdzie są przepisowe 3 posiłki, miedzy nimi niestety
> pogryzki (te nieszczesne orzeszki ziemne) i to chyba o to chodzi. Bo kolejne
> dania naprawdę robie z przepisów MM-owiczów. Analizuję i tylko te orzeszki
> są moją winą....
> W normalnych dietach powidzianoby mi, że są zabójczo cięzkostrawne i
> wysokokaloryczne....
> Pomóżcie, proszę o wsparcie i miłe słowo, bo mnie dołek jakis dopada...
> wszyscy chudną, a ja jakaś nie taka jak wszyscy, czy co? :(
> Smutna Gisia (może to ta teskonota do wiosny mnie tak nastraja)
>
>
po pierwsze sie nie smuc.
jesli dotad bylas na diecie niskokalorycznej to rzeczywiscie moglas przytyc,
ale powinno sie to ustabilizowac.
powoli.
a moze zrobisz eksperyment i zastapisz orzeszki suszonymi morelami albo
sliwkami?
bo orzeszki w 1 fazie to niezbyt.
ewentualnie zrob sobie "orzeszki" z ciecierzycy (zwanej cieciorka lub
grochem wloskim): namoczyc okolo 20 godzin i na blache do piekarnika az
powroci do pierwotnych rozmiarow. obtoczyc w przyprawch lub soli.
i jeszcze raz: uszy do gory! trzymam kciuki, zeby bylo dobrze
--
*gosia*
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|