Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia czy...

Grupy

Szukaj w grupach

 

czy...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-11-02 11:35:16

Temat: czy...
Od: "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Czy jak przez przypadek dostalo sie na wolowine troche soli to istnieje
szansa ze zmieknie?
--

Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
Nawet ząb bywa wstawiony!






› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-11-02 11:36:57

Temat: Re: czy...
Od: "Jędrek" <a...@T...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

nie


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-02 12:59:47

Temat: Re: czy...
Od: "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik walkie! napisał:
> Czy jak przez przypadek dostalo sie na wolowine troche soli to istnieje
> szansa ze zmieknie?
a jednak zmiekla :)
jak ja obsmazylam, dodalam cebule i poddusilam to zalalam gotujacym sie
rosolkiem, ktory byl z deka slony....
ale zmiekla, wprawdzie dluzej sie dusila i gulasz wyszedl mocno gesty
ale przepyszny! :-)
mialo byc cos na ksztalt chili con carne, z ta roznica ze ja nie robie
chili con carne z mielonej wolowiny tylko z normalnego kawalka i kroje
go w mala kostke gdy jest jeszcze lekko zmrozony :).
potem w garnku laduja 3 cebule drobno poszatkowane. jak sie to wszystko
poddusi w swoim sosie dodaje wody (dzis byl rosol), dodaje fasolke
czerwona z puszki. nastepnie dodaje wyjete z puszki pomidory
poszatkowane. na masle obsmazam pieczarki i wrzucam.
na to co zostalo z pieczarek (maslo i okruchy) wlewam troche wina
slodkiego, zesmazam, dodaje troche soku pomidorowego z puszki, ma
zgestniec, wrzucam do garnka z miesem. w trakcie duszenia patrze i jak
trzeba to podlewam sokiem z pomidorow. na koniec przyprawy - poszedl
zabek czosnku, 2 peperonchino, mieszanka przypraw z bulgarii (tam jest
sol, czaber, kurkuma, tymianek, i jakies jeszcze inne aromatyczne).
wyszlo pycha!
wyszlo mi pol garnka takiego 3 litrowego.
ilosc skladnikow
ok, 25 dkg wolowiny
3/4 puszki czerwonej fasolki
puszka pomidorow bez skory
3 cebule
20 dkg pieczarek
1/4 szklanka wina
przyprawy: peperonchino, czosnek, i jakies dobre.

czas gotowania ok. 2 godzin.
ale sie rozpisalam ;-) dawno tak dlugiego posta nie wymeczylam :)

--

Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
Nawet ząb bywa wstawiony!






› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-02 13:42:47

Temat: Re: czy...
Od: "dżdżownica" <dżdżownica@poczta.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "walkie!"
<walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.
net.pl> napisał w
wiadomości news:bo2uq9$p6e$1@SunSITE.icm.edu.pl...
> ale sie rozpisalam ;-) dawno tak dlugiego posta nie wymeczylam :)
Im mniej tym lepiej!
dz.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-02 13:53:40

Temat: Re: czy...
Od: "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik dżdżownica napisał:
> Użytkownik "walkie!"
> <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.
net.pl> napisał w
> wiadomości news:bo2uq9$p6e$1@SunSITE.icm.edu.pl...
>
>>ale sie rozpisalam ;-) dawno tak dlugiego posta nie wymeczylam :)
>
> Im mniej tym lepiej!
> dz.
>
>
nie czytaj.
chyba nie musze wspominac jak pol grupy ustosonkowywuje sie do Twoich
postow.

--

Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
Nawet ząb bywa wstawiony!






› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-02 14:36:13

Temat: Re: czy...
Od: "Lilla" <l...@b...lublin.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.
net.pl> napisała:
> chyba nie musze wspominac jak pol grupy ustosonkowywuje sie do Twoich
> postow.

Zostaje jeszcze drugie pol, wiec dzdzownica chyba ma racje bytu ;-)

Pozdrawiam
Lilla

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-02 14:54:06

Temat: Re: czy...
Od: "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Lilla napisał:
> Użytkownik "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.
net.pl> napisała:
>
>>chyba nie musze wspominac jak pol grupy ustosonkowywuje sie do Twoich
>>postow.
>
>
> Zostaje jeszcze drugie pol, wiec dzdzownica chyba ma racje bytu ;-)
>
> Pozdrawiam
> Lilla
>
nie mowie ze nie ;)

--

Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
Nawet ząb bywa wstawiony!






› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-02 19:21:59

Temat: Re: czy...
Od: "czytacz" <a...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "walkie!" <walkie_precz_
> nie czytaj.
> chyba nie musze wspominac jak pol grupy ustosonkowywuje sie do Twoich
> postow.
Prosze jasniej - o co tu chodzi?
Jakie pol?
I co to znaczy "ustosonkowywuje sie"?
Ja tam nie widze nic dziwnego w postach dzdzownicy.
Tempi oslactwo
To dobrze.
A.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-03 12:33:21

Temat: Re: czy...
Od: "maciej debski" <m...@s...killer> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "czytacz" <a...@o...pl> napisał...

> Tempi oslactwo
> To dobrze.

zacznij sie dzudzu lepiej leczyc.

mac.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-03 12:42:12

Temat: Re: czy...
Od: wiku <s...@r...pl> szukaj wiadomości tego autora



maciej debski wrote:

>>Tempi oslactwo
>>To dobrze.
>
>
> zacznij sie dzudzu lepiej leczyc.

nie, no daj spokoj, chciala pogadac z kims na poziomie, wiec wybrala
siebie ... tylko czemu gada sama ze soba na forum grupy ???
wiku


--

http://www.breakbeat.pl/
MAY THE BREAKZ BE WITH YOU

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: Smalec wegetariański
obiad na dzis
zielony pieprz w zalewie - do czego uzyc?
Re: co mozna mrozic, a czego nie?
Babka majonezowa

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »