Data: 2002-12-03 13:29:05
Temat: Re: hehe
Od: Gosia Garkowska <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
in article a...@m...pl, misiczka at m...@p...onet.pl
wrote on 3/12/02 14:10:
> łaśnie się doczytałam, że taki "stołowy" cukier ma IG 64. A 100 ma glukoza
> w czystej postaci :-))
> Może dlatego nutella ma takie niskie IG?
> Jeśli orzechy mają IG 15 (załóżmy, bo nie wiem dokładnie), a nutella składa
> się z tłuszczu, cukru i orzechów - to jest to wielce prawdopodobne.
o widze, ze sie opowiadasz za moja teoria?
:-)))))))))
w Nutelli najgorsze jest nie IG ale polaczenie tluszczu z cukrem - moim
zdaniem oczywiscie.
--
*gosia*
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|