« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-05-01 17:12:36
Temat: jaka majowka? Kulinarnie?pewno same grille na dzialkach;-))))
Ja niestey serio dieta - musze! Po zimie spedzonej przy kompie. Ale w koncu
tyle dobrych warzywa...Nooo...pelno...dobrych...no...pysznych...
A wy pewno szykujecie super zarlo na super weekend?:-)pisac! Milo sie czyta
gdy jesc nie mozna...:-)
K
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-05-01 19:22:20
Temat: Re: jaka majowka? Kulinarnie?> Ja niestey serio dieta - musze! Po zimie spedzonej przy kompie.
Jak jedna moja znajoma mawia: "Man muss nur sterben" - wiec wcale nie
trzeba zadnej diety, lepiej sie cieszyc jedzonkiem :-)
> tyle dobrych warzywa...Nooo...pelno...dobrych...no...pysznych...
No i w ludzkich cenach.
A niedlugo przyjda *czeresnie* :-P"""
>Milo sie czyta gdy jesc nie mozna...:-)
Masochisci sa wsrod nas ;-)
Pozdrawiam
Mikie
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-02 06:45:55
Temat: Re: jaka majowka? Kulinarnie?
Użytkownik "Katarzyna Nowak" <k...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:3cd021f8_2@news.vogel.pl...
> pewno same grille na dzialkach;-))))
> Ja niestey serio dieta - musze! Po zimie spedzonej przy kompie. Ale w
koncu
> tyle dobrych warzywa...Nooo...pelno...dobrych...no...pysznych...
> A wy pewno szykujecie super zarlo na super weekend?:-)pisac! Milo sie
czyta
> gdy jesc nie mozna...:-)
W domku był/jest bogosik, a na działkę wczoraj pojechałam (do szwagra) i
piekłam na grilu plastry karkówki i polędwiczki wieprzowe... Mniamniecznie
były zamarynowane...
olej + ocet winny + przecier z ostrej papryki (taki co sobie z Węgier
przywiozłam)
+ pieprz + ziele angielskie + majeranek + bazylia + oregano + tymianek +
rozmaryn + czosnek.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-03 13:52:51
Temat: Re: jaka majowka? Kulinarnie?
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:aaqnec$9og$1@news.onet.pl...
> W domku był/jest bogosik, a na działkę wczoraj pojechałam (do szwagra) i
> piekłam na grilu plastry karkówki i polędwiczki wieprzowe... Mniamniecznie
> były zamarynowane...
> olej + ocet winny + przecier z ostrej papryki (taki co sobie z Węgier
> przywiozłam)
> + pieprz + ziele angielskie + majeranek + bazylia + oregano + tymianek +
> rozmaryn + czosnek.
> --
O dzieki joaska, bo w czerwcu jade na Mazury i w planie mam karkoweczke z
grilla:-) Tez ja tak zamarynuje!
Kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-04 07:36:14
Temat: Re: jaka majowka? Kulinarnie?
Użytkownik Katarzyna Nowak <k...@p...wp.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@n...vogel.pl...
> pewno same grille na dzialkach;-))))
> Ja niestey serio dieta - musze! Po zimie spedzonej przy kompie. Ale w
koncu
> tyle dobrych warzywa...Nooo...pelno...dobrych...no...pysznych...
> A wy pewno szykujecie super zarlo na super weekend?:-)pisac! Milo sie
czyta
> gdy jesc nie mozna...:-)
> K
>
>
no, jadę w końcu na kiełbachy z ogniska i piwo :)
Wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-04 11:51:46
Temat: Re: jaka majowka? Kulinarnie?do WKN
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ab035j$s4g$1@news.tpi.pl...
> no, jadę w końcu na kiełbachy z ogniska i piwo :)
>
No pieknie...pieknie;-))))
Kupilam plytke, o ktorej mowilas. mam nadzieje, ze ani ja ani koty sie nie
potrujemy a mrowki uciekna....
Kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-05 18:54:47
Temat: Re: jaka majowka? Kulinarnie?do WKN
Użytkownik Katarzyna Nowak <k...@p...wp.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@n...vogel.pl...
>
> Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:ab035j$s4g$1@news.tpi.pl...
> > no, jadę w końcu na kiełbachy z ogniska i piwo :)
> >
>
> No pieknie...pieknie;-))))
> Kupilam plytke, o ktorej mowilas. mam nadzieje, ze ani ja ani koty sie nie
> potrujemy a mrowki uciekna....
> Kaska
>
>
pilnuj, żeby tej płytki nie podjadły, bo może być niewesoło.
A ja właśnie wróciłam z cudnej majówki, najedzona kiełbasek z musztardą i
podpieczonymi kajzerkami, mniam. Już się znów na grilla tym razem na cycki i
jakowyjś eksperyment umówiliśmy :)))
Wkn dopijająca resztki piwa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-06 10:18:31
Temat: Re: jaka majowka? Kulinarnie?do WKNFrom: "Wkn" <w...@w...pl>
> A ja właśnie wróciłam z cudnej majówki, najedzona kiełbasek z musztardą i
> podpieczonymi kajzerkami, mniam. Już się znów na grilla tym razem na cycki
i
> jakowyjś eksperyment umówiliśmy :)))
Majowke mialam na balkonie (a sasiad, ten od techno co rano, krztusil sie
dymem z grilla ;->>>>)(nieprawda, nie robilam nic tlustego, a uzywam malo
dymiacych brykietow). Kielbaski biale grillowe zwiniete w slimaczka i
nadziane na szpilki, szaszlyki z kurzego biustu z pieczarkami i ogorkami
kiszonymi (bardzo ciekawie to wyszlo), opiekane plasterki buleczki z maslem
ziolowo - czosnkowym, salatka z salaty, papryki czerwonej, ogora zielonego
wenrza i oliwek, w winegrecie ziolowym. Na deser grillowane bananany ;-))
Pysznie bylo !!!
Macabra
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |